Laptop vs Desktop PC

Laptop vs Desktop Laptop vs Desktop PC

Laptop vs Desktop PC

Categoric, nu sunt obişnuit să scriu de pe laptop … Prefer întotdeauna desktopul şi o tastatură clasică, robustă, cu taste mari care clănţăne la fiecare apăsare.

Mi se par atât de fragile tastele unui laptop, încât parcă mi-e şi frică să apăs mai energic pe ele, … am aşa, o reţinere. Nici nu-i de mirare, având în vedere faptul că până acum, tastatura desktop-ului am spălat-o de câteva ori în vană! Da, am băgat-o în apă, am spălat-o “serios” după care am pus-o la uscat pe calorifer, timp de 24 de ore. Funcţionează ireproşabil …
Mă îndoiesc că o tastatură de laptop să reziste la asemenea “tratamente” brutale …

E adevărat că, în “deplasări” folosesc un laptop de tip “business”, de 13.3 inch … probabil că un laptop “obişnuit” ar oferi un alt fel de “feeling”, dar sunt convins că, tot ar fi departe faţă de experienţa utilizării unui desktop veritabil.

Laptop vs Desktop Laptop vs Desktop PC

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 20 aprilie 2014 in categoria Diverse. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “Laptop vs Desktop PC”

 1. Yamasha

  aleg pc intotdeauna. cred ca noi astia din generatia veche vom prefera astfel de gadgeturi… oricum, nu se compara cu un laptop sau cu o tableta PC-ul…

 2. Dan

  E bun si laptopul cand “nu ai ce face” … eu de exemplu, cu sarbatorile astea “joc in deplasare” deci, sunt pe laptop.

 3. Cosmin

  Nici nu se poate pune problema (e și opinia mea). Un laptop nu o să ajungă niciodată la niveul unui Desktop. Deși sunt nevoit să-l folosesc m-am săturat de laptop.

 4. severus

  Cu un desktop deja esti in alta liga… e ca si cum ai trece de la o garsoniera modesta la un apartament luxos si super utilat cu multe camere sau o vila luxoasa cu piscina :)
  Exclud din start sisteme desktop gen apple, lenovo, hp, dell, acer, asus, etc.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale