Lămâia și efectele ei miraculoase

lamaia Lămâia și efectele ei miraculoase

Lămâia și efectele ei miraculoase

Lămâia este un produs miraculos care ajută la uciderea celulelor canceroase. Lămâia este de 10.000 de ori mai puternică decât chimioterapia !!! De ce nu suntem noi la curent cu asta ? Pentru că există laboratoare interesate în fabricarea unei versiuni sintetice, care le-ar aduce imense beneficii. Voi puteți, de asemeni, să vă ajutați un prieten care are nevoie, anunțându-l că sucul de lămâie îi este benefic pentru a preveni boala.

Gustul ei este agreabil și el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei. Dacă aveți posibilitatea, plantați un lămâi în spațiul sau în grădina voastră. Câte persoane mor în timp ce acest secret este păstrat cu invidie, pentru a nu fi afectate beneficiile multimilionare ale marilor corporații ? Cum știți, lămâiul nu ocupă mult loc și este cunoscut pentru varietățile sale de lămâi și lime.

Puteți să consumați fructul în diverse moduri : puteți să mâncați pulpa, să faceți suc, să faceți băuturi, șerbet etc. I se atribuie multe virtuți, dar cea mai interesantă este efectul produs asupra chisturilor și tumorilor. Această plantă este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirmă că este de mare utilitate în toate tipurile de cancer.

Se consideră, de asemeni, că este un agent antimicrobian cu spectru larg, care controlează infecțiile bacteriene și infecțiile cu ciuperci, eficace contra paraziților interni și a viermilor, regularizează tensiunea arterială crescută și este un bun antidepresiv, combate stress-ul și bolile nervoase.

Sursa acestei informații este fascinantă; ea provine de la unul din cei mai mari fabricanți de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20 de experimente efectuate în laborator după 1970, rezultatele au relevat că sucul de lămâie distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, înțelegând aici cel de colon, de sân, de prostată, de plămân, de pancreas… Componentele acestui arbore au demonstrat că acționează de 10.000 de ori mai bine decât produsul Adriamycin, un produs chimioterapeutic utilizat uzual în lume pentru încetinirea creșterii celulelor canceroase. Și ce este încă foarte uimitor este că acest tip de terapie cu extract de lămâie distruge numai celulele maligne canceroase și nu afectează celulele sănătoase !
Institutul de Științe în Sănătate, L.L.C. 819 N. Str Charles Baltimore, MD 1201

lamaia Lămâia și efectele ei miraculoase

Categorie articol [ Sanatate / Familie ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Lămâia și efectele ei miraculoase”

 • alergatorul
  ... a scris la 14 aprilie 2012, 11:37   [#1]

  Chiar nu stiam… Ma bucur ca am aflat, mai ales ca informatia provine de la o sursa de incredere, cat de cat… Sper sa fie adevarat… E un aliment la indemana oricui si ar trebui sa-i dam o importanta mai mare… Multumim pentru informatie si doresc sanatate pentru toti cititorii acestui blog… si nu in ultimul rand proprietarului acestui blog.

 • ... a scris la 14 aprilie 2012, 11:49   [#2]

  Multumesc, asemenea … Cert este ca, ar trebui sa tinem cont de faptul ca alimentatia mult mai importanta decat credem.

 • Alfi
  ... a scris la 15 aprilie 2012, 18:13   [#3]

  O informatie excelenta, desi cunosteam intr-o oarecare masura calitatile benefice ale lamaiei, recunosc ca nu mi-am amintit in momentele in care ar fi trebuit!
  Ce bine ca Dan ne mai “reseteaza” memoria cu chestii interesante.
  Multumesc, chiar mi-a fost de folos!

 • ... a scris la 18 aprilie 2012, 6:24   [#4]

  De fapt… nu este vorba atât despre lămâia ca întreg cât mai ales despre una dintre substanţele ei componente. Una arhicunoscută, răspândită şi ieftină. Nu cred că ai nevoie de două încercări pentru a o ghici: vitamina C. Multe, foarte multe explicaţii pe tema aceasta găsiţi în documentarul “Food Matters”, pe care vi-l recomand călduros să vă rupeţi o oră pentru a-l vedea. Acum, pentru că altădată s-ar putea să fie prea târziu. Eu recent am pierdut un prieten deosebit, un om fantastic, răpus de un cancer apărut parcă de nicăieri (de fapt de măcelarii din spital, dar mai contează?).

  Şi încă ceva interesant pe tema aceasta. Ascultaţi înregistrarea emisiunii Sfatul înţeleptului de pe siteul postului naţional de radio, din data de 13 noiembrie 2011. Descărcaţi înregistrarea în format mp3. Merită.

 • ... a scris la 18 aprilie 2012, 14:54   [#5]

  Imi plac foarte mult lamaile asa ca m-am bucurat sa aud ca sunt si sanatoase!

 • ... a scris la 25 aprilie 2012, 21:51   [#6]

  Eu mananc in fiecare seara cate o felie buna asa fara zahar, ma unge pe suflet :))

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?