La ce e bună tableta?

coada finante La ce e bună tableta?

La ce este bună tableta? Ca de exemplu, să-mi omor timpul stând la coadă la finanțe, unde e lumea și țara. Și nu doar acum, ci de obicei, pentru că mi-am întrebat colegele de la birou (care umblă frecvent pe la finanțe) și mi-au spus că, în general este aglomerație.

Pentru că, eu mi-am plătit online impozitele în ianuarie, iar acum s-au trezit ăștia să mai bage un impozit: impozit pe terenul de sub bloc. Iar pentru asta, trebuie să mergi personal, să stai câteva ore la coadă, pentru că era prea complicat pentru ei să pună “online” și impozitul pe teren împreună cu cel pentru clădiri și cu impozitul auto.

Și e bună tableta… Pentru că, stând la coadă, îți mai omori timpul. Iar asta fără să-mi descarc bateria telefonului, pentru că de telefon am nevoie să sun, să vorbesc la el. Iar bateria tabletei ține mult mai bine la tăvăleală decât bateria telefonului …

(articol scris de pe tabletă, în timp ce eram la coadă la finanțe)

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 22 martie 2016 in categoria D'ale mele. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “La ce e bună tableta?”

 1. francisc

  azi iau 3 telefoane la mine. imi ajung pt 4 ore de cozi?

 2. Dan

  :)) Eu am 2 telefoane (telefonul personal, telefonul de serviciu), tableta și nelipsitul laptop care este în mașină. Pentru situații de “plictiseală” însă (și verificat rapid mailuri atunci când sunt pe teren, etc), folosesc tableta.

 3. Mihai Traian

  Este buna tableta pentru orice eventualitate sau na vsiakii sluciai cum spun rusii

 4. R

  se poate plati online pe ghiseul.ro, ba chiar inscrierea se poate face tot online cu CNP si un card bancar.
  la mine a fost 2 lei impozitul pe terenul de sub bloc, l-am platit separat ca sa le fac o bucurie, sa vedem ce le ramine dupa ce o sa achite costurile pe tranzactie, ca mie imi ia 2,40 pe un OP :d :d

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite