Kingdom of Heaven (2005)

Kingdom of Heaven 2005 Kingdom of Heaven (2005)

Kingdom of Heaven (2005)

Nu stiu ce se intampla in ultima vreme cu industria cinematografica, cert este faptul ca, majoritatea filmelor recent aparute sunt … aiurea, n-au un “story” bun, actorii sunt slabi, se merge mult pe efecte lucrate “pe calculator”, etc … Intr-un cuvant, pur comert.

Asa ca, atunci cand vreau sa vizionez un film, ma orientez de multe ori catre filme mai vechi, cu o “poveste” buna, cu actori buni. Unul dintre filmele “selectionate” pentru acest weekend, este Kingdom of Heaven, un film mai vechi, de prin 2005 dar pe care va recomand sa-l vizionati, daca n-ati facut-o pana acum.

Kingdom of Heaven este povestea unui tanar cavaler, la origine un modest fierar, pe care circumstantele il transforma in conducator al armatelor si aparator al cetatii Ierusalimului. Punctul de pornire in destinul fierarului Balian il constituie intalnirea cu un cruciat, cavalerul Godfrey de Ibelin. Acesta ii spune ca este tatal sau si ii arata lui Balian ce inseamna cu adevarat rangul de cavaler luandu-l cu el in Regatul Cerului, in cetatea Ierusalimului. Trecand peste toate primejdiile, Balian infrunta forte coplesitoare pentru a-si salva poprul si pentru a-si implini destinul sau de cavaler.
Kingdom of Heaven 2005 Kingdom of Heaven (2005)

Categorie articol [ Filme ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?