Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a fost arestat

Julian Assange wanted by interpol Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a fost arestat

Julian Assange, arestat !

Doar in urma cu vreo cateva zile, scriam intr-un articol, despre Julian Assange, fondatorul siteului WikiLeaks. Julian Assange a facut niste dezvaluiri socante, care-i incrimineaza atat pe americani cat si pe politicienii sau guvernele altor state.

Julian Assange a socat pur si simplu o lume intreaga prin dezvaluirile sale, el a publicat pe siteul sau (WikiLeaks), sute de mii de documente secrete legate de razboaiele din Irak si Afganistan, iar ultima lui dezvaluire a fost legata de telegramele secrete ale diplomatilor americani (peste 250.000 de telegrame), trimise conducerii americane de la Washington, de catre ambasadele americane din mai multe tari ale lumii, printre care si Romania.

Americanii au planuit arestarea lui, si pana la urma pare-se ca le-a reusit ! Julian Assange a fost arestat de politistii britanici, in baza unui mandat european emis de Suedia, sub acuzatia de viol. El este acuzat de “infractiuni sexuale” dupa ce doua femei au depus plangere impotriva lui.

Julian Assange a afirmat ca este convins din ce in ce mai mult ca americanii se afla in spatele incercarilor repetate ale procurorilor suedezi, sa-l extradeze pentru a fi interogat.

Incep sa cred tot mai mult ca, teoria conspiratiei nu este doar un simplu documentar si nici rezultatul imaginatiei unor oameni care n-au ce lucra …

Categorie articol [ Stiri ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a fost arestat”

  • ... a scris la 7 decembrie 2010, 18:04   [#1]

    Iși pune viața pe FIR…

  • ... a scris la 7 decembrie 2010, 22:48   [#2]

    :-? e de gandit lumea e proasta chestii de astea se fac de cand e lumea inca din antichitate “cioturile”care au stat in calea marilor conducatori au fost eliminate nu ma mira faptu ca in ziua de azi se face tot asa ceva desi omenirea a evoluat se pare ca tot oameni am ramas ! insa se vede ca americani ne ascund ceva noua lumi intregi dupa ce sau batut cu rusi in bombe si rachete ani de zile in timpul razboiului rece se pare ca mai nou au o alta arma monopolul bancar … ciudat … si vedeti pana unde se merge daca cineva face dezvaluiri despre anumite treburi murdare… incept tot mai mult sa imi dau seama ca exista organizatii secrete care conduc din umbra lumea ma mir ca nici o natiune nu sare in sus probabil ca anuminte elemente sunt infiltrate in fiecare stat mare si important… Cred ca in curand vom ajunge sa vada si cand facem treaba mare daca nu vad deja sa ne controleze vietile la maxim, imi fac griji pt lumea asta! :( :-w

Trackbacks

  1. Wikileaks a declansat primul razboi mondial virtual

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?