John Carter (2012)

john carter movie 2012 John Carter (2012)

John Carter (2012)

Sunt persoane căƒrora le plac filmele gen “fantasy”, am câțiva prieteni care sunt ahtiați după genul acesta de filme …
Eu, nu mムnumăƒr printre consumatorii acestui gen de filme, dar cateodatムmai fac excepție de la regulム… în spetムatunci când este vorba de un film despre care se spune cム“e bun”.

John Carter (2012), este un film care se încadreaza în categoriile “Action”, “Adventure” și “Fantasy”, iar cum filmul este recent realizat, efectele speciale sunt destul de reușite.

Descriere film:
Inspirată din romanul “A Princess of Mars” al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat în anul 1912, fantezia SF “John Carter” îl are în centrul acţiunii pe eroul cu acelaşi nume, un veteran al Războiului Civil, care a luptat de partea Confederaţiei şi care s-a ascuns din calea indienilor apaşi într-o peşteră, fără să ştie că este vorba despre o poartă a timpului şi că va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte). Deşi iniţial planeta Marte se asemană cu Terra în ceea ce priveşte condiţiile de mediu, subţierea atmosferei şi secarea oceanelor au transformat-o într-o regiune aridă şi neospitalieră, iar conflictul de proporţii epice dintre Red Martians şi Green Martians a adus-o în pragul distrugerii.

john carter 2012 John Carter (2012)

John Carter este luat prizonier de către Green Martians, creaturi barbare de culoare verde, cu patru braţe şi cu o înălţime de peste 3,5 metri, dar reuşeşte să evadeze şi îi ajută pe Tars Tarkas, prinţesa Dejah Thoris şi poporul lor de Red Martians să îşi înfrunte duşmanii. Dându-şi seama că poate înclina balanţa victoriei într-o parte sau în alta datorită forţei lui superioare şi că în mâinile sale stă salvarea planetei Barsoom, John Carter se îndrăgosteşte de frumoasa Dejah Thoris şi luptă alături de ea.

Categorie articol [ Filme ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “John Carter (2012)”

  • ... a scris la 20 mai 2012, 11:03   [#1]

    Eu sint una careia ai plac astfel de filme si fata de prima serie, recunosc ca acest film este foarte bun, atit la efecte cat si la poveste in sine, +10

  • ... a scris la 21 mai 2012, 10:03   [#2]

    @Alexandra la ce te referi cu prima serie?
    Cat despre film am fost dezamagit sa aflu ca nu a facut nici macar bugetul, ca incasari, si asta pune in pericol aparitie unei continuari!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?