Jason Williams Elbow Pass (Rookie Game 2000)

jason williams Jason Williams Elbow Pass (Rookie Game 2000)

Jason Williams Elbow Pass

Nu ma pricep absolut deloc la baschet, insa nu trebuie sa fii mare specialist in acest sport ca sa-ti dai seama daca un jucator are sau nu valoare …

Filmuletul urmator l-am gasit pe internet, insa este absolut impresionant ce face baschetbalistul american, Jason Williams

Uitativa la “pasa” pe care o face cu cotul … Cata precizie, cata siguranta pe el cand paseaza mingea cu cotul, prin spate … Practic, o pasa perfecta … Ma intreb, oare cand vom avea si noi asemenea valori, in fotbalul autohton ?

Categorie articol [ Alte sporturi ]
Tagged with: [ , , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “Jason Williams Elbow Pass (Rookie Game 2000)”

 • liviu.h
  ... a scris la 3 ianuarie 2011, 13:15   [#1]

  Dane, stii ce ma gandesc.. ? Valorile trebuiesc descoperite si apoi crescute… Nu prea stiu foarte multe despre fotbalul din ultima vreme pt ca m-am scarbit sa ma mai uit la meciuri si mai mult la stiri, dar rezultatele spun totul. Uite in Spania, cu Messi, unul care nu ii promitea nimic viitorul. Ssi ce e azi ? Unul dintre cei mai mari fotbalisti. Dar a fost crescut bine, de cine trebuie si cum trebuie. Ca sa ai asemenea oameni trebuie putina munca si rabdare, pe cand in Romania nu cred ca un Becali e interesat sa investeasca X euro sa astepte X ani sa scoata ceva, toti vor peste noapte. Si stim cu toti ca, asa nu faci decat sa incurci treburile. A avut Romania asemenea talente, pe Nicolae Dobrin… si nu numai in fotbal. Dar asta se intampla in alte vremuri … nu azi. :(

 • ... a scris la 3 ianuarie 2011, 14:57   [#2]

  meserias…

 • ... a scris la 3 ianuarie 2011, 17:07   [#3]

  Ma impresionat :o .

 • ... a scris la 3 ianuarie 2011, 17:19   [#4]

  Acestea sunt “trucuri” indelung exersate. Se lucreaza mii de ore la antrenamente pentru a reusi aceste “trucuri” si, bineinteles, este nevoie de coechipier. Aduceti-va aminte de cuplul Balaci-Boloni la executarea loviturilor libere, nu prea rezistau multi portari la acele “scheme”. Sau, cei mai “batrani”, care l-au prins pe Cristian Gatu jucand.! Era un deliciu sa vezi ce era in stare sa faca cu mingea, era un adevarat magician.
  Dar, asa cum spune/scrie liviu.h este nevoie pe langa talent de multa, foarte multa munca.
  Si mai e nevoie de ceva: de inima. Trebuie sa faci ceea ce faci din inima si cu placere. Trebuie sa pui pasiune in sportul practicat ( ca dealtfel si in meserie), altfel nu va iesi decat ceva slab spre mediocru, ceva GRI.
  Banii sunt plata pentru munca depusa, dar acesti bani ar trebui sa fie in proportie directa cu performanta. Ceea ce se intampla in sportul de azi (autohton, fireste) , si mai ales in fotbal nu face decat sa distruga insasi conceptia de sport. O caruta de bani platita lunar unor tinerei analfabeti care nu vor stii niciodata nici 10% din tainele acestui joc, asa cum stiau un Baratki, Petschowski, Ozon, Dobrin, Balaci sau.. Hagi.

 • ... a scris la 3 ianuarie 2011, 18:37   [#5]

  Subscriu la ce a spus Peter, in special la partea:

  O caruta de bani platita lunar unor tinerei analfabeti care nu vor stii niciodata nici 10% din tainele acestui joc, asa cum stiau un Baratki, Petschowski, Ozon, Dobrin, Balaci sau.. Hagi.”

 • ... a scris la 4 ianuarie 2011, 6:22   [#6]

  Si eu subscriu la ce a spus Peter, dar si la ce a spus liviu.h. Talentele se cultiva, ori noi nu avem cultivatori, nu talentele lipsesc…

 • ... a scris la 6 ianuarie 2011, 0:47   [#7]

  corect zina. talente sunt. mai uitam pe youtube la invingatori pt romania. filmulete prezentate de andreea raducan. talente pe care romania le-a avut. unde sunt ?? in exil….de ce ??? oameni care acu ar putea sa cultive talentele in romania. dar nici o problema.. au ramas altii… si rezultatele nu au intarzaiat sa demonstreze calitatea celor mai multi.nu toti. probabil au confundat talentele cu banii. desi cu putin cap poti combina talentul cu banii. multi bani… dar tre sa mai ai si rabdare ;) top cele mai rusinoase 10 infrangeri pe care romania le`a avut la fotbal. 5 sau 6 au fost in ultimii 2-3 ani… deci ???? :( pacat. si sportul este doar un domeniu in care se vad aceste rezultate.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?