Cum au acţionat jandarmii la protestul diasporei din 10 august 2018

protest anti psd diaspora 10 august 2018 Cum au acţionat jandarmii la protestul diasporei din 10 august 2018

Am urmărit protestul diasporei de ieri, 10 august 2018, până noaptea târziu. Am văzut de asemenea filmări publicate de către cei aflaţi la protest, filmări “de la faţa locului” şi care n-au fost prezentate pe canalele de televiziune din România. De altfel, din cele vreo 5 canale de televiziune de ştiri, doar două canale prezentau situaţia din teren aşa cum era:
Digi24, imparţiali ca aproape întotdeauna,
– şi Realitatea TV, cu un ton ceva mai agresiv şi pe alocuri uşor exagerat.
Celelalte 3 televiziuni de ştiri din România (Antena 3, România TV şi B1 TV prin Sorina Matei) şi-au confirmat, încă o dată, statutul de “televiziuni ventilatoare de rahat” cum le-a numit Cristian Tudor Popescu (CTP). Cu Antena 3 în frunte, evident, unde încercau din răsputeri să demonizeze întreg protestul şi toată opoziţia şi să “spele” imaginea PSD-ului şi a jandarmeriei care, spuneau ei, “au acţionat ca la carte“.

Ei bine, da, jandarmii au acţionat “ca la carte“:
hSrqYth Cum au acţionat jandarmii la protestul diasporei din 10 august 2018

e81gsIH Cum au acţionat jandarmii la protestul diasporei din 10 august 2018

2JoTvXx Cum au acţionat jandarmii la protestul diasporei din 10 august 2018

BMiPNB4 Cum au acţionat jandarmii la protestul diasporei din 10 august 2018

Ministrul de interne Carmen Dan care ar fi trebuit ca până la această oră să apară cu o declaraţie publică, stă ca struţul, cu capul în nisip, aşteptând ca aparatul de propagandă al PSD-ului să-i scrie discursul public pe care să-l citească de pe o foaie A4 în faţa camerelor de luat vederi ale televiziunilor. La fel face şi primul tractorist din istoria României care ajunge prim-ministru, Paul Stănescu, aflat temporar la volanul tractorului numit “România” pentru că “duamna” Viorica Dăncilă este în concediu, probabil undeva pe ceva insule şi urmăreşte protestele de la televizor “ajutată” de o pungă cu floricele (popcorn).

Aceştia sunt oamenii care conduc România în 2018! Şi pentru asta au ieşit românii în stradă.

Guvern PSD ALDE Viorica Dancila Cum au acţionat jandarmii la protestul diasporei din 10 august 2018

UPDATE: sâmbătă, 11 august 2018

Ora 14.20Manipulare marca Antena 3 – subiectul fierbinte al zilei de 11 august este, evident, protestul din 10 august 2018, subiectul fiind dezbătut pe toate canalele de televiziune.
Ce face Antena 3? Antena 3 prezintă o emisiune (înregistrată!) despre viaţa actriţei Rodica Popescu Bitănescu:

Antena3 manipulare protest diaspora 2018 Cum au acţionat jandarmii la protestul diasporei din 10 august 2018

Modelul acesta de manipulare media a fost folosit şi de către comunişti în 1989, la începutul Revoluţiei, când în România începuse revoluţia şi mureau oameni iar Televiziunea Română (TVR) transmitea emisiuni culturale şi muzica.

În acelaşi timp, ce face Digi24? Prezintă informaţii noi din teren, ia interviuri, cere opinia societăţii civile, a experţilor, etc. Adică, îşi face treaba! Face jurnalism!

Digi24 protest diaspora 2018 Cum au acţionat jandarmii la protestul diasporei din 10 august 2018

UPDATE 2

Ora 17.30 – Într-un târziu final iese şi ministrul de interne Carmen Dan (PSD) pentru declaraţii. Cum vă spuneam mai sus, fiind incapabilă să susţină un discurs public, citeşte de pe o foaie A4 discursul scris de aparatul de propagandă al PSD. Evident, nici să citească nu-i capabilă, greşelile de exprimare fiind dese şi evidente. La finalul lecturii le zice sec şi scurt jurnaliştilor “pa şi la revedere” pentru ca jurnaliştii să nu cumva să-i pună vreo întrebare la care să vedem că, secretara Școlii generale nr.3 din Videle ajunsă peste noapte ministru de interne la dorinţa lui Liviu Dragnea, este incapabilă să răspundă!

Declaratie Carmen Dan PSD Ministru interne jandarmi protest diaspora 2018 Cum au acţionat jandarmii la protestul diasporei din 10 august 2018

Analfabetismul funcţional este o noţiune care se referă la persoanele care ştiu să citească dar nu înţeleg ce au citit. Dar oare în situaţia în care o persoană nu este capabilă să-şi exprime ideile şi poate doar să citească de pe o foaie de hârtie, nu o fi tot o formă (mai uşoară) de analfabetism funcţional?

Categorie articol [ Politica, Social ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

12 comentarii la “Cum au acţionat jandarmii la protestul diasporei din 10 august 2018”

 • DanDeMed
  ... a scris la 11 august 2018, 15:34   [#1]

  jandarmeria a actionat la ordinul lui dracnea . O sa fie prapad in Romania daca nu este inlaturat acest draq.

 • DanDeMed
  ... a scris la 11 august 2018, 16:09   [#2]

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 11 august 2018, 22:18   [#3]

  Nu-mi mai găsesc cuvintele, Dane! Jandarmeria (cică Română, i-auzi?) chiar că acționat „ca la carte”! Te rog să nu-mi cenzurezi singura propoziție ce-mi stă pe limbă: tufu-vă-n rugă să vă tuf, tovarăși! Iertați-mi, vă rog, greșelile de tastare, onorabili cititori ai acestui blog!

  Nesimțirea tovărășeilor a depășit orice limită. După ce ne mint zi de zi și oră de oră pe televiziuni, acum au plecat în concediu și au lăsat „țestoasele” să ne „apere” cu garduri, tunuri de apă și gaze lacrimogene de libertatea cuvântului.

  Faină „democrație”, nu-i așa? Ieși la protest și iei un baston peste gură doar pentru că ai îndrăznit să ieși…

 • elisabeta
  ... a scris la 11 august 2018, 22:41   [#4]

  a fost ceva de nedescris. imi pare rau de cei care au fost raniti

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 11 august 2018, 23:46   [#5]

  Dacă stau și mă gândesc un pic (și tot stau și cuget de 28 de ani), unde-i „lege” nu-i tocmeală. De ce naiba își strică „diasporenii” concediul venind să protesteze în Piața Victoriei, când cei rămași (încă) în țară se mândresc și sprijină guvernul „democratic” al tovarășului Dragnea?

  Oricât mi-aș suci mintea, tot nu pricep… Vrem o „țară ca afară”, da’ susținem hoția și minciuna. Ca să nu mai zic de prostie…

  Într-o țară normală munca pe bune e plătită pe măsură. În țara mea hărnicia e sinonimă cu prostia. Șmechereala e valoarea supremă. Faptul că avem și acceptăm un guvern condus de o „duamnă” precum Dăncilă demonstrează cu prisosință că ne-am pierdut reperele.

  Deșteaptă-te (odată) române!…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 11 august 2018, 23:58   [#6]

  Mai scriu o ultimă frază: aseară jandarmii erau echipați cu căști de protecție (de parcă mergeau la un război galactic), azi doar cu niște șepci albastre.

 • ... a scris la 12 august 2018, 16:47   [#7]

  Ca-n desene animate…. =))

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 12 august 2018, 17:30   [#8]

  Bine că erau echipați cu scuturi și căști, că altfel era moarte de om…

 • ... a scris la 13 august 2018, 15:18   [#9]

 • ... a scris la 17 august 2018, 17:01   [#10]

  Cine minte, Jandarmeria… sau Jandarmeria?

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 17 august 2018, 17:48   [#11]

  Jandarmeria spune întotdeauna adevărul, nene Dan! Chiar și atunci când minciuna se vede de la o poștă…

  Un partid serios (ceea ce nu e cazul pesedeului) nu ar ajunge niciodată să fie condus de un individ ca Dragnea (mă rog, au mai fost Iliescu, Năstase, Geoană, Ponta). Când mă gândesc că „cel mai mare partid” din România (c-așa se laudă tovarășii) pune un premier ca doamna Dăncilă, mă ia cu draci și îmi pierd și ultima fărâmă de rațiune.

  Ce naiba caută o tembelă ca Viorica asta în fruntea guvernului? Și încă o întrebare aruncată în neant: de ce „Jandarmeria apără hoția” (nu e lozincă, e o realitate)?

  Răspunsul (cel puțin pentru mine) e clar: pentru că România a fost confiscată de o clică…

 • ... a scris la 18 august 2018, 11:03   [#12]

  Şi firul evenimentelor cu jandarmeriţa “omorâtă”… Să rămână şi acest episod aici, pentru aducere aminte.

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »