Jacque Fresco – Proiectul Venus

Jacque Fresco 150x150 Jacque Fresco   Proiectul Venus

Jacque Fresco – Proiectul Venus

Pentru cei care (încă) nu au auzit despre Jacque Fresco și despre Proiectul Venus, am să spun pe scurt, câteva cuvinte. “The Venus Project Inc”, este o asociație care promovează viziunile lui Jacque Fresco, idei care au luat naștere încă din anul 1975 și care se regăsesc în Proiectul Venus, idei puse în practică prin intermediul organizației non-profit “Future by Design”, organizație al cărei scop este îmbunătățirea modului în care funcționează societatea.

Mai jos, vă prezint o conferință despre Proiectul Venus, din octombrie 2009 și în care Jacque Fresco vorbește despre ideile sale legate de societatea în care trăim.
Practic, Jacque Fresco își prezintă în fața unor studenți, opiniile despre cum funcționează societatea și cum ar trebui oamenii să înțeleagă ce se întâmplă cu societatea.

Iar dacă timpul va permite, v-aș recomanda să urmăriți materialul în întregime, de la minutul “0″, pentru că eu am setat playerul să pornească direct de la minutul 13.30 (de la minutul 13.30, discuția devine interesantă și … mai pe înțelesul tuturor).
Vizionare plăcută … merită să-i urmăriți discursul, în special cei care, încă nu știți cine este Jacque Fresco!


Jacque Fresco Jacque Fresco   Proiectul Venus

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 8 noiembrie 2015 in categoria Alte subiecte, Documentare, Filozofie, Planeta noastra, Proiecte si cercetari. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro