iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S II Drop (Crash) Test

iPhone 4S vs Galaxy S 2 iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S II Drop (Crash) Test

iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S II Drop Test

Batalia finala la capitolul “smartphones” se da intre iPhone 4S si Samsung Galaxy S2. Stand de vorba cu mai multe persoane (romani bineinteles), preferintele acestora erau indreptate ceva mai mult catre iPhone 4S, datorita unor caracteristici pe care iPhone 4S da senzatia ca le are, dar care nu toate sunt ceea ce par a fi …

Cei care inclinau balanta in favoarea iPhone-ului 4S, motivau alegerea ca fiind facuta gratie asistentului personal Siri, care interpreteaza comenzile vocale sau “doleantele” utilizatorilor. La acest capitol, n-am sa spun nnimic, probabil au dreptate, Samsung Galaxy S2 (inca) nu are asa ceva …

Un alt aspect foarte important pe care fanii iPhone-ului 4S puneau mare pret, era faptul ca (spuneau ei), iPhone 4S este un telefon mult mai solid decat Samsung Galaxy S2. Ei bine, aici se înşală! Chiar daca iPhone 4S are anumite parti componente ale carcasei, facute din metal si-ti lasa impresia unui telefon foarte rezistent, iar Samsung Galaxy S2 are carcasa din plastic, testele demonstreaza cu totul altceva … Urmariti imaginile, si vedeti care este castigatorul: iPhone 4S sau Samsung Galaxy S2 ?

Categorie articol [ Telefoane mobile ]
Tagged with: [ , , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S II Drop (Crash) Test”

  • ... a scris la 26 noiembrie 2011, 1:37   [#1]

    hai ca dam cu toti cu telefoanele pe jos doar pentru a inregistra niste videoclipuri

  • ... a scris la 30 noiembrie 2011, 0:06   [#2]

    Samsung-ul este mai bun: arata mai bine, are ecranul mai mare (4.2 inch), este mai subtire, are procesorul mai puternic (1,2 GHz dual-core) si are un sistem de operare mai bun si costumizabil: Android 2.3 si este mai ieftin.
    iPhone-u4S este mai de fitze: este scump, are un OS nucustomizabil: iOS, are ecranul prea mic (3.5 inch), arata indentic cu iPhone4, are procesor mai sclab (800 MHz (0,8 GHz) dual-core), are probleme cu castile, tine prea putin bateria etc.
    Deci daca ai bani iti iei un iPhone 4S de fitze si te dai mare la prieteni si daca esti un om mai de Office sau un om care se joaca non stop pe telefon un Samsung Galaxy S2. :)

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?