Întrebări inutile

homeschooling educatie carti acasa mar Întrebări inutile

Întrebări…

De la o vreme nu mai am somn când pun, seara, capul pe pernă. În loc s-adorm, ca tot omul obosit de munca făcută peste zi, mă zvârcolesc în așternuturi, chinuit de gândul că fiul meu (mezinul) mă va întreba într-o bună zi: „tată, ce-ai făcut cu viitorul meu?

Ce-o să-i răspund? Că am muncit ca prostul o viață-ntreagă în timp ce unii (mai „descurcăreți”) au știut să tragă spuza pe turta lor? Că am fost cinstit până la prostie în timp ce alții au știut că cinstea nu face doi bani? Că am crezut mereu în adevăr în timp ce mulți au făcut minciuna regină?

Va înțelege oare, peste ani, că nu eu sunt vinovatul pentru faptul că a frecventat o școală fără manuale? Că nu eu sunt de vină pentru agramatismul „dascălilor” chemați să-i deslușească tainele scrisului?

Cum îi voi explica că „fiecare copil merită un viitor mai bun decât cel prezent!”? Cum?

Liviu Marian Pop ministrul educatiei Întrebări inutile

Tot ce pot face pentru fiul meu e să-l cresc în spiritul bunului simț. Sper că nu-mi va pune vreodată întrebările scrise mai sus…

Autor: Francisc Bouda – (Guest Post)

Categorie articol [ Guest Post, Social, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Întrebări inutile”

 • ... a scris la 11 octombrie 2017, 13:04   [#1]

  Ehe, și până la urmă tot nu l-au remaniat pe Liviu Pop!? Asta-mi pare a zice că, după părerea lor (a PSD-iștilor), e un ministru bun? Haaa??? #-o

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 11 octombrie 2017, 15:50   [#2]

  Nu ești deloc vizionar, nea Dan. Chiar nu te-ai prins că pentru „viitorul ăla mai bun decât cel prezent” Liviu Pop e indispensabil? La fel ca Dragnea, Tăriceanu și toată șleahta de nesimțiți pe care unii dintre noi îi tot alegem cu voioșie!

  Am citit undeva (mai deunăzi) că Tudose este unul dintre cei mai buni premieri ai României postdecembriste (cel mai bun a fost, desigur, Ponta!). Să citești și să te crucești.

  Piei drace, Doamne iartă-mă!…

 • ... a scris la 12 octombrie 2017, 0:25   [#3]

  Cel mai bun prim ministru al României a fost Adrian Năstase.
  Apoi cel mai bun prim ministru al României a fost Călin Popescu Tăriceanu.
  Apoi cel mai bun prim ministru al României a fost Victor Viorel Ponta.
  Apoi cel mai bun prim ministru al României a fost, este -- și, până se va răzgândi Dragnea, va fi -- Mihai Tudose.

  Incredibil… PSD-ul ăsta a dat numa’ prim miniștrii d-ăștia, “luminați” și buni… D-aia am și ajuns din urmă (nivel de trai, economic, militar, etc) în 28 de ani, țările veste europene! Mă tot întrebam eu, care-o fi oare secretul reușitei acestei țări? Uite că s-a aflat acum: prim miniștrii PSD ce ne-au condus țara către cele mai înalte culmi ale socia… ăăăă, ale democrației. :-??

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?