Internetul – peste tot cu noi

internet Internetul  peste tot cu noi

Internetul – peste tot cu noi (P)

In ultimii ani, lumea in care traim s-a schimbat incredibil de mult, iar modul in care ne consumam viata de zi cu zi este radical modificat – cel putin in mediul urban – fata de realitatea din trecutul apropiat al ultimelor decenii.

Internetul in sine cu emailul, serviciile de mesagerie si retelele sociale au modificat puternic multe elemente. La fel, telefonia mobila si tot ceea ce tine de comunicare si divertisment prin mijloacele informatice.

Nu doar munca, dar si educatia si timpul liber al fiecarei persoane sunt puternic conturate, in prezent, de tehnologie. Internetul este peste tot, prin retele wireless, astfel ca “vine cu tine” oriunde, oricand, pe laptop, tableta, ultrabook, smartphone.

Pentru cei care prefera divertismentul online, timpul liber nu mai este ce-a fost. Acum, exista posibilitati nelimitate.

Jocuri online precum jocul de poker pe site-uri internationale de prestigiu, jocuri de toate felurile si pentru toate categoriile, video sharing, video chat, socializare prin retele internationale, site-uri dedicate pasiunilor fiecaruia… totul este acum pe internet.

Fiecare poate folosi online-ul dupa cum doreste. Unii il folosesc in mod util, altii doar isi consuma timpul liber in exces. Cei mai multi insa au reusit sa ajunga la nivelul in care folosesc internetul ca un condiment care ajuta toate activitatile zilnice sa fie mai placute si mai productive.

Categorie articol [ Advertoriale, Internet ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Internetul – peste tot cu noi”

 • ... a scris la 6 august 2012, 17:33   [#1]

  Faina interpretare! Felicitari Dan! :)

 • JoinT
  ... a scris la 9 august 2012, 16:44   [#2]

  Internetul e responsabil si pt lipsa copiilor de la joaca. Toate cartierele sunt goale. Ei nu mai stiu sa se joace. PC-ul si internetul i-a lasat fara copilarie, fara naivitatea specifica fiecarei varste, fara inocenta, …
  Jocurile petrecute in aer liber au un rol in sanatatea fiecaruia dintre ei.
  Ca toate lucrurile, cu bune si rele. Asa e internetul.

 • ... a scris la 9 august 2012, 16:59   [#3]

  Poate s-au mai civilizat romanii … si-si duc copii in parc, nu se mai joaca in cartier, in fata blocului ?

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?