Internetul – peste tot cu noi

internet Internetul  peste tot cu noi

Internetul – peste tot cu noi (P)

In ultimii ani, lumea in care traim s-a schimbat incredibil de mult, iar modul in care ne consumam viata de zi cu zi este radical modificat – cel putin in mediul urban – fata de realitatea din trecutul apropiat al ultimelor decenii.

Internetul in sine cu emailul, serviciile de mesagerie si retelele sociale au modificat puternic multe elemente. La fel, telefonia mobila si tot ceea ce tine de comunicare si divertisment prin mijloacele informatice.

Nu doar munca, dar si educatia si timpul liber al fiecarei persoane sunt puternic conturate, in prezent, de tehnologie. Internetul este peste tot, prin retele wireless, astfel ca “vine cu tine” oriunde, oricand, pe laptop, tableta, ultrabook, smartphone.

Pentru cei care prefera divertismentul online, timpul liber nu mai este ce-a fost. Acum, exista posibilitati nelimitate.

Jocuri online precum jocul de poker pe site-uri internationale de prestigiu, jocuri de toate felurile si pentru toate categoriile, video sharing, video chat, socializare prin retele internationale, site-uri dedicate pasiunilor fiecaruia… totul este acum pe internet.

Fiecare poate folosi online-ul dupa cum doreste. Unii il folosesc in mod util, altii doar isi consuma timpul liber in exces. Cei mai multi insa au reusit sa ajunga la nivelul in care folosesc internetul ca un condiment care ajuta toate activitatile zilnice sa fie mai placute si mai productive.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 6 august 2012 in categoria Advertoriale, Internet. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Internetul – peste tot cu noi”

 1. alfi

  Faina interpretare! Felicitari Dan! :)

 2. JoinT

  Internetul e responsabil si pt lipsa copiilor de la joaca. Toate cartierele sunt goale. Ei nu mai stiu sa se joace. PC-ul si internetul i-a lasat fara copilarie, fara naivitatea specifica fiecarei varste, fara inocenta, …
  Jocurile petrecute in aer liber au un rol in sanatatea fiecaruia dintre ei.
  Ca toate lucrurile, cu bune si rele. Asa e internetul.

 3. Dan

  Poate s-au mai civilizat romanii … si-si duc copii in parc, nu se mai joaca in cartier, in fata blocului ?

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro