Internet Explorer v10 RTM pentru Windows 7

Internet Explorer 10 Internet Explorer v10 RTM pentru Windows 7

Internet Explorer v10 RTM pentru Windows 7

În pofida faptului că, nu sunt nici pe departe un fan al browserului Internet Explorer, am să pun totuşi aici fişierul de instalare a browserului Internet Explorer v10 RTM pentru Windows 7, pentru a putea fi descărcat de către cei care folosesc sistemul de operare Windows 7 şi doresc să-şi instaleze versiunea nouă de browser de la Microsoft, respectiv Internet Explorer v10 RTM pentru Windows 7.

Am instalat şi eu această versiune, pe sistemul meu de operare care este un Windows 7 pe 64 de biţi. Browserul funcţionează “aproape” fără probleme, în sensul că, aşa cum deja ne-am obişnuit, Internet Explorer mai are încă multe de rezolvat pe partea de “interpretare a datelor”, iar aici mă refer la CSS/HTML. În versiunea 10, s-au rezolvat unele probleme pe care versiunea 9 de la Internet Explorer 9 le avea, însă mai este destul de mult până când Internet Explorer să echivaleze din acest punct de vedere, browserele Google Chrome ori Mozilla Firefox.

Totuşi, dacă în anumite situaţii utilizaţi Internet Explorer şi doriţi să aveţi o versiune mai nouă, puteţi descărca de aici fişierul de instalare de la Internet Explorer v10 RTM pentru Windows 7 şi puteţi instala această versiune de browser …

 Download Internet Explorer v10 RTM pentru Windows 7
 Descarca browserul Internet Explorer versiunea 10, pentru Windows 7

Categorie articol [ Software ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Internet Explorer v10 RTM pentru Windows 7”

  • ... a scris la 23 iulie 2013, 1:22   [#1]

    S-au rezolvat unele probleme insa tot lent mi se pare…incerc sa ma obisnuiesc cu el insa dupa 2 zile ma intorc la Mozilla!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?