Întâmplări din ţara noastră!

58382402 361820801093863 7176400957272489984 n Întâmplări din ţara noastră!

Dacă noi nu suntem de acord cu propria noastră subjugare, nu putem fi constrânși!” (David Icke)

Nu cu mult timp in urma, micile ecrane-tv erau realmente inundate de niste imagini total compromitatoare, de un penibil grotesc pentru o tara si-un popor cu-n trecut istoric demn de invidiat! Priveam si zau, nu-mi venea sa cred ca-i adevarata! O veritabila intrecere de tip stahanovist a vaccinarii “turmei“ în piețele publice! Nici medicii, nici oamenii de rând n-au simțit ridicolul (dus, cum preciza Claudiu Iordache in articolul de pe net, la… “înalte standarde românești”) consumat în oboarele deja infectate!

Și totul pentru ce? Pentru a te imuniza de Covid? Ei, as. Pentru, retineti-va suflarea, pentru un mititel și o felioară de pâine! Momentul, de un penibil rar intalnit in lumea buna, merita imortalizat nu numai de cameramanii televiziunilor ci de orice roman cu simtul ridicolului. Ce dovada mai edificatore dar si revoltatoare putea fi aratata lumii intregi, precum cea in care siruri de amărâți cu priviri flămânde își molfăiau “trofeul” (micul!) în gurile inundate de salivă! O rușine națională, domnilor! Trei decenii de uitat în istorie ne-au trebuit ca sa vedem, ceea ce candva nici nu credeam, cum sarmana ființă necăjită formează acum, aproape toată… turma umană!

Ori acest popor roman harnic, talentat dar si temător, crescut de mic la sânul dezastrelor, a reușit atunci, in acel Decembrie ‘989, ceea ce nu ar fi crezut niciodată: să-și doboare stăpânul, altfel spus, pe el însuși, frica și lașitatea sa, ce i-au fost continuu hrănite, și de-a lungul vremii l-au ținut mereu ascultător. Iar victoria lui, surprinzând lumea din jurul său, l-a năucit ca niciodată altceva! Și de atunci avea să nu-și mai revină! Se poate spune ca a fost chiar primul care s-a îndoit de propriul curaj, retrăgându-se apoi, spășit si linistit, în brațele regimului travestit rapid din partid în oligarhie. Numai asa se poate explica faptul că la peste trei decenii de la Revoluția sa, un guvern infernal i-a tăiat pensiiile și salariile fără ca el să crâcnească! Pentru ca mai apoi păguboșii, veseli nevoie mare, să-i voteze din nou pe cei ce i-au jefuit, înșelat și mințit.

32503681 1798265510233560 6597527502795571200 n Întâmplări din ţara noastră!

Acum? Acum il stresaeza din nou anuntandu-l ca “Valul 3 al pandemiei va ataca in forta Romania” si ca, atentie! “statisticile arata ca cel putin 130.000 de ramani risca sa moara in urmatorul val, generat cica de tulpina indiana (Delta) mult mai agresiv ca precedentele!” Asadar, o noua mare frica, o noua isterie pentru toti conationalii vaccinitai ori ba. De ce asa? Poate c-o spuneti dumneavostra, ce se tot intampla in tara noastra!?…

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Categorie articol [ Guest Post ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Întâmplări din ţara noastră!”

 • Ultimul prost
  ... a scris la 24 iulie 2021, 18:03   [#1]

  Eu m-am vaccinat (știind că nu există vaccin împotriva prostiei) dintr-o eroare. Am băut câteva beri în plus și asta e…

  Până la urmă și prostia e bună la ceva: cică ăștia vaccinații au șanse mari să se pișe cu boltă în Deltă…

  Și, apropo, dom’ Ciubotaru (nu am cum să-ți spun prieten, că te-aș băga în gașca mea de proști!), vine al patrulea val, nu al treilea. După aia urmează un adevărat tsunami de litere grecești și crede-mă că până la omega mai e cale lungă.

 • Ultimul prost
  ... a scris la 24 iulie 2021, 18:13   [#2]

  Dacă tot vorbim de valuri poate că nu ar strica să ascultăm cântarea lui Daniel Iancu:

 • Ultimul prost
  ... a scris la 24 iulie 2021, 20:51   [#3]

  Nevastă-mea, femeie de casă, nu s-a vaccinat. Nu că ar fi avut ceva împotriva vaccinării, ci fiindcă n-o avut vreme să se programeze. Putea și ea să halească o pereche de mititei…

  ȘI uite-așa conviețuim în familie. E democrație, taică! Vă dați seama ce „sacrificii” fac ca să o pup pe gură înainte de culcare?

  Masca pe gură și ciocul mic, tovarăși!

 • ... a scris la 24 iulie 2021, 23:18   [#4]

  Dacă e să fim supăraţi pe cineva atunci ar trebui să fim EXTREM de supăraţi pe chinezi şi nu pe vaccin. Să nu uităm de unde a pornit toată tărăşenia şi cine a avut cel mai mult de câştigat de pe urma pandemiei… Adică toată planeta a fost f***tă (nu doar d.p.d.v sanitar ci şi economic!) iar singura ţară cu creştere economică în timpul pandemiei a fost China.
  Şi ca le dau oleacă de apă la moară conspiraționiștilor… nu mai zic că fix de acolo, din China, n-am mai auzit nimic de acest virus, se pare că totul e în regulă… când, de fapt, tocma’ chinezii ar fi trebuit să crape pe capete.

 • ... a scris la 25 iulie 2021, 13:41   [#5]

  Domnul Dan are dreptate! Totul a pornit de la chinezi. Se pare că aceştia făceau experimente pe lillieci în căutarea unui coronavirus mai puternic (???). Şi, accidental, unul dintre cercetători a adus coronavirusul în afara laboratorului, în oraş, iar apoi restul se ştie. De ce nu s-a mai auzit nimic de China? Păi, China e ţară comunistă şi funcţionează cenzura. Plus că străinii nu au acces la datele oficiale, deoarece – ştim şi noi din perioada Odiosului – sunt considerate “secrete de stat” datele care arată adevărul despre regimul comunist criminal chinez. De ce au negat şi neagă chinezii originea Covid-19 în China comunistă? Deoarece, spunea un filozof polonez, minciuna este sufletul nepieritor al comunismului.http://asapteadime...lui-covid-19.html

 • Ultimul prost
  ... a scris la 28 iulie 2021, 22:16   [#6]

  De ce am fi „extrem de supărați pe chinezi”, Dane? Băieții ăștia cu ochii oblici își văd de treaba lor. Nouă ăstora, urmașii lui Traian, nu ne rămâne decât să ne îmbrăcăm în hainele produse de ei…

  Noi suntem vreo 19 milioane, ei sunt 1,4 miliarde. Oricum am învârti treaba, China comunistă e o mare putere mondială. Pe Xi Jinping îl doare-n fund de părerile lui Biden.

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?