ING Homebank a căzut! Din nou!

ING Homebank error site down ING Homebank a căzut! Din nou!

ING Homebank a căzut! Din nou!

Ieri a crăpat site-ul www.homebank.ro al celor de la ING Bank, site prin care se pot face plăți online, vizualiza plăți, etc… Azi, după mai bine de 24 de ore, site-ul www.homebank.ro încă nu funcționează. Și nu e prima oară, nici a doua oară, nici a treia oare, nici a n-șpea oară! Căderile astea de la ING Bank zici că-s “programate”! Și au devenit deja extrem de enervante!
Bine, site-ul merge, dar n-ai ce face pe el, afișează aceeași eroare de mai bine de 24 de ore:

Sistemul este temporar indisponibil. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Vă rugăm să reveniţi.

Homebank ING Bank site down error ING Homebank a căzut! Din nou!

Înțeleg că poate cădea și poate sta nefuncțional un site web oarecare, site-ul unei companii “normale”, însă nu site-ul de plăți online al unei bănci atât de importante cum este ING Bank!!! Pentru o bancă de asemenea renume și calibru este inadmisibil!

Și de ce spun asta? Hai să luăm ca exemplu Emagul, care este cel mai mare magazin online din România. Crapă Emagul? Ok, nu e nici o problemă. E un magazin online, cumpărăturile pot aștepta câteva zile, nu-i nici un stres. Ori dacă ai neapărat nevoie de ceva anume, mai sunt și alte magazine online, poți cumpăra de oriunde. Ori îți miști hoitul până la primul magazin offline și cumperi ce dorești. În schimb, dacă pică site-ul de plăți al băncii unde ai banii, ăla ești! Trebuie să faci musai o plată și nu poți! Banii sunt în cont, contul nu poate fi accesat. De aceea site-ul unei bănci este atât de important, mult mai important decât orice magazin online.

Și este inadmisibil ca o bancă de anvergura ING-ului să nu aibă o echipă proprie de tehnicieni și specialiști care să intervină atunci când este cazul!

Categorie articol [ Finante / Banci ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “ING Homebank a căzut! Din nou!”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 16 iulie 2019, 0:55   [#1]

  Știi care e soluția, Dane? Schimbă bancherul…

  Încerc să glumesc, desigur, dar să știi că și la BCR se întâmplă astfel de „căderi” când ți-e lumea mai dragă, adică taman când e musai să-ți accesezi contul.

 • ... a scris la 16 iulie 2019, 16:48   [#2]

  Abia azi și-a dat drumu’… ~X(

 • ... a scris la 16 iulie 2019, 21:32   [#3]

  Merge pe dracu’… Acum pot intra în cont însă nu funcționează chestii pe acolo, îmi afișează “Eroare, bla bla…“. Plus că mi-au modificat tema fără să-mi ceară părerea!, eu optasem să rămân la cea veche, acum mi-au activat-o pe cea nouă care-i ca pasta. Au reușit s-o strice și pe asta.

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?