ING Bank România – Interfaţa noua Home Bank 2.0

ING Bank Romania ING Bank România   Interfaţa noua Home Bank 2.0

Interfaţa noua Home Bank 2.0

Siteul celor de la ING Bank România, respectiv www.homebank.ro are o interfaţă nouă… Homebank.ro a trecut la versiunea 2.0, versiune care vine cu câteva îmbunătăţiri semnificative faţă de versiunea anterioară … Singurul “minus” pe care l-am semnalat deocamdată ar fi acela că, siteul se încărcă ceva mai greu decât vechea versiune.

Una dintre modificările pe care le apreciez foarte mult, este faptul că sumele care-ţi intră sau îţi ies din cont, nu mai sunt afişate în două coloane ci într-o singură coloană însă acestea sunt marcate cu + şi - (plus şi minus)… Este mult mai practic aşa şi este mult mai uşor de urmărit.

Pot fi plătite foarte uşor facturile către diverşi furnizori de servicii sau utilităţi (curent electric, gaz, internet, etc…), pot fi încărcate cartele PrePay (Orange, Cosmote, Vodafone), etc …

De departe, pare cea mai utilă şi bine gândită versiune de site web pentru astfel de servicii bancare online şi în opinia mea este cu mult peste ceea ce oferă alte bănci … Ţin minte că am încercat o dată să întru pe siteul celor de la Banca Transilvania … După 30 de minute de încercări eşuate de a intra în cont, am renunţat. În primul rând siteul celor de la Banca Transilvania funcţiona doar în Internet Explorer, pe urmă trebuia să descarc şi să instalez nişte certificate de securitate care nicicum nu au vrut să funcţioneze şi aşa mai departe.

HomeBank.ro funcţionează în orice browser web, iar siguranţa autentificării contului se face prin parole care sunt generate de un Digipass şi care sunt valabile doar câteva secunde. Mult mai practic, mai sigur şi mai util decât porcăriile de la Banca Transilvania sau alte bănci …

Iată şi câteva print screen-uri din contul meu:

ING Bank Romania Homebank.ro v2.0 ING Bank România   Interfaţa noua Home Bank 2.0

ING Bank Romania Homebank.ro v2.0 ING Bank România   Interfaţa noua Home Bank 2.0

ING Bank Romania Homebank.ro v2.0 ING Bank România   Interfaţa noua Home Bank 2.0

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 25 iulie 2011 in categoria Finante / Banci. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “ING Bank România – Interfaţa noua Home Bank 2.0”

  1. Cellgsmservice

    Haha, seamana f. mult cu Google Analytics =) asa mi se pare.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite