Independence Day 2 si 3 – Film

Independence Day partea a 2-a si a 3-a – Film

Independence%20Day 150px Independence Day 2 si 3   Film

Independence Day, filmul cu Will Smith din 1996 se pare ca va avea nu una, ci doua parti care vor urma sa fie scoase pe piata de catre cei de la Fox.

In rolul principal, va fi tot Will Smith, iar partile 2 si 3 ale filmului Independence Day vor fi continuari ale primei parti si vor avea o desfasurare similara filmelor Lord of The Rings sau Matrix. Este foarte probabil ca acestea sa beneficieze de tehnologia 3D si sa fie disponibile si in varianta 3D, avand in vedere succesul de care a beneficiat deja filmul Avatar, care a folosit aceasta tehnologie.

Cei de la Fox, ar fi vrut sa inceapa filmarile demult, dar s-au lovit de pretentiile financiare prea mari ale lui Will Smith. Acum insa, dupa incasarile “grase” de la filmul Avatar, se pare ca au fost gasiti si banii necesari pentru a cadea la o intelegere cu Will Smith, si cel mai probabil filmarile vor incepe foarte curand.

Asteptam cu interes aparitia celor doua parti noi ale filmului, avand in vedere ca prima parte a filmului Independence Day din 1996 a fost una foarte reusita, fiind un film foarte bine realizat.

Independence%20Day Independence Day 2 si 3   Film

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 13 aprilie 2010 in categoria Filme. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Independence Day 2 si 3 – Film”

  1. iuli

    Misto primul film, totusi sper sa se elimine total scenele de comedie, nu cred ca isi au locul intr-un astfel de film. Totusi se vrea un film serios, real, nu o parodie ca Man in Black.

  2. Peter

    “Misto” a fost tocmai pentru ca avea niste scene subtile si comice! Oare, daca o fictiune de acest gen s-ar transforma intr-o tragedie greaca, cina s-ar mai uita la ea?
    Will Smith intr-o roba greceasca bocind cu lacrimi de crocodil! Woow :((

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro