Încărcare wireless pentru telefoane

incarcare wireless telefoane mobile Încărcare wireless pentru telefoane

Încărcare wireless pentru telefoane

Funcția asta ar trebui să devină una standard pe toate telefoanele mobile! Chiar dacă încă este într-un stadiu în care nu permite decât încărcarea în imediata apropiere a “emițătorului”, respectiv telefonul trebuie să fie la o distanță de câțiva milimetri de “suprafața” care “emite energie”, funcția de încărcare wireless ar trebui să fie inclusă pe toate telefoanele mobile!

Eu unul m-am săturat de mufe și cabluri, mai ales că am un Samsung Galaxy S5 la care există un capac pe mufa de încărcare, iar acel capac este dificil de scos… pentru că, S5-ul este într-o husă care face și mai greu accesibilă desfacerea acelui capac, iar eu sunt genul de persoană care-și taie unghiile scurt, drept urmare deschiderea capacului cu unghia iese din discuție, de fiecare dată trebuie să caut “ceva” cu care să deschid acel capac: o scobitoare, o șurubelniță, etc … Cheile sunt prea groase și nu intra în acel loc.

De asemenea, aceste încărcătoare wireless ar trebui să fie universale! Și să există opțional încărcătoare cu “pad”-uri de dimensiuni mai mari, pe care să poată încape măcar două sau trei telefoane! Pentru că în acest moment, am o cutie de carton plină cu tot felul de modele de încărcătoare pentru diverse modele de telefoane, pentru tablete, etc. Și m-am săturat să am o cutie plină cu încărcătoare. Aș vrea un singur încărcător cu un “pad” de dimensiuni generoase, pe care să pun 3 telefoane la încărcat și gata.

Alooo, domnilor producători de telefoane, tablete și alte gadget-uri, se aude? E chiar atât de greu să faceți asta? Mai gândiți-vă și la confortul clienților, nu doar la buzunarele voastre!

incarcare wireless telefoane mobile 1 Încărcare wireless pentru telefoane

Categorie articol [ Diverse ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Încărcare wireless pentru telefoane”

 • ... a scris la 15 iunie 2015, 12:52   [#1]

  Dar ce ești așa pornit omule? Stai așa că or să facă. Sau, mai simplu, desfă tu un pad d-ăla, vezi cum e făcut și mărește-l. Eu până acum nu am văzut unul, însă m-aș băga în el să-l fac mai mare. Cu toate că n-am decât un singur telefon pe care pot să-l încarc wireless.

  Mă gândesc că-n interior o avea o ramură de lițe, nu? Și ce te oprește să lungești lițele alea? Doar dacă ai o bobină, te lași de încercări, că poți strica definitiv pad-ul.

 • ... a scris la 16 iunie 2015, 8:15   [#2]

  E aiurea să te apuci să-ți faci tu o chestie din asta, n-ai cum să “scoți” designul și finisajele pe care le are un lucru făcut de o fabrică. În fond, trebuie să și arate bine pe birou o șmecherie din asta …

 • ... a scris la 17 septembrie 2015, 16:01   [#3]

  incet, incet va deveni un standard

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?