Încărcare wireless pentru telefoane

incarcare wireless telefoane mobile Încărcare wireless pentru telefoane

Încărcare wireless pentru telefoane

Funcția asta ar trebui să devină una standard pe toate telefoanele mobile! Chiar dacă încă este într-un stadiu în care nu permite decât încărcarea în imediata apropiere a “emițătorului”, respectiv telefonul trebuie să fie la o distanță de câțiva milimetri de “suprafața” care “emite energie”, funcția de încărcare wireless ar trebui să fie inclusă pe toate telefoanele mobile!

Eu unul m-am săturat de mufe și cabluri, mai ales că am un Samsung Galaxy S5 la care există un capac pe mufa de încărcare, iar acel capac este dificil de scos… pentru că, S5-ul este într-o husă care face și mai greu accesibilă desfacerea acelui capac, iar eu sunt genul de persoană care-și taie unghiile scurt, drept urmare deschiderea capacului cu unghia iese din discuție, de fiecare dată trebuie să caut “ceva” cu care să deschid acel capac: o scobitoare, o șurubelniță, etc … Cheile sunt prea groase și nu intra în acel loc.

De asemenea, aceste încărcătoare wireless ar trebui să fie universale! Și să există opțional încărcătoare cu “pad”-uri de dimensiuni mai mari, pe care să poată încape măcar două sau trei telefoane! Pentru că în acest moment, am o cutie de carton plină cu tot felul de modele de încărcătoare pentru diverse modele de telefoane, pentru tablete, etc. Și m-am săturat să am o cutie plină cu încărcătoare. Aș vrea un singur încărcător cu un “pad” de dimensiuni generoase, pe care să pun 3 telefoane la încărcat și gata.

Alooo, domnilor producători de telefoane, tablete și alte gadget-uri, se aude? E chiar atât de greu să faceți asta? Mai gândiți-vă și la confortul clienților, nu doar la buzunarele voastre!

incarcare wireless telefoane mobile 1 Încărcare wireless pentru telefoane

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 14 iunie 2015 in categoria Diverse. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Încărcare wireless pentru telefoane”

 1. Francisc

  Dar ce ești așa pornit omule? Stai așa că or să facă. Sau, mai simplu, desfă tu un pad d-ăla, vezi cum e făcut și mărește-l. Eu până acum nu am văzut unul, însă m-aș băga în el să-l fac mai mare. Cu toate că n-am decât un singur telefon pe care pot să-l încarc wireless.

  Mă gândesc că-n interior o avea o ramură de lițe, nu? Și ce te oprește să lungești lițele alea? Doar dacă ai o bobină, te lași de încercări, că poți strica definitiv pad-ul.

 2. Dan

  E aiurea să te apuci să-ți faci tu o chestie din asta, n-ai cum să “scoți” designul și finisajele pe care le are un lucru făcut de o fabrică. În fond, trebuie să și arate bine pe birou o șmecherie din asta …

 3. GW37

  incet, incet va deveni un standard

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite