Incarcare solara pentru iPhone si iPod

iPhone-ul nu te lasa la greu. Chiar daca ai uitat sa incarci bateria, cu un pic de soare, telefonul Apple poate obtine energia de care are nevoie. Noul gadget se numeste Solar Surge si poate reincarca atat iPhone-ul, fie el 3G sau 3GS, cat si iPod-ul Touch, ori de cate ori gaseste soarele stralucitor pe cer.

Care este tehnologia care face acest lucru posibil? Sunt celulele fotovoltaice. Daca telefonul este incarcat, energia va fi pastrata in „bateria interna de rezerva” si poate fi utilizata in acele zile ploioase in care ai uitat sa incarci bateria si soarele se ascunde dupa nori. Nu trebuie sa iti faci nicio problema in privinta acestei tehnologii. Este atat de inteligenta incat stie cand sa se opreasca si se poate proteja impotriva temperaturilor prea ridicate, astfel incat acest iProdus sa nu se supraincalzeasca.

24y7mte Incarcare solara pentru iPhone si iPod

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 21 decembrie 2009 in categoria Telefoane mobile. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “Incarcare solara pentru iPhone si iPod”

  1. Nicolas C

    E o prostie chinezeasca ce da doar 0,4W la soare (fara umbra de nori). Cam a 10-a parte din cat consuma un iphone in stand by..

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale