Încă un paralelism

cale ferata linii paralele sine tren Încă un paralelism

Lumea mea paralelă…

Cei care mi-au citit gândurile făcute publice pe-acet blog au priceput (sper) că-mi place berea doar atunci când e la plural. Ce „paralele” poți trage cu o singură bere?

Dragul meu popor, te rog să mă primești în rândurile tale! Știu că sunt oița rătăcită pe coclaurii acestei democrații originale. Îmi pare rău că m-am rătăcit. Nu știam că behăitul meu nu se-aude până în fruntea cioporului. Măgarii, deși au urechile mari, nu aud ce behăie ultima oiță din turmă. Ei își văd de răgetele lor.

Eu „pasc” a cincea bere și crede-mă, poporul meu cel drag, că ard de nerăbdare să-mi pun botul și la a șasea. Nu de alta, da’ după șase „paralele” din astea încep să behăi cu repetiție: beee, beee, beeere. Mai multă be(eee)re ca să mă-mi înec ideile…

Cu ce sunt vinovat că Dragnea a ajuns să prezideze Camera Deputaților? Sau că Tăriceanu e șeful senatorilor? Sau că bănățeanul meu Grindeanu nu a fost bun de premier? Sau că Tudose, premierul în funcție, e marioneta lor?

Nu vreau să trăiesc într-o lume ca a lor. Nu vreau și pace. De-aia behăi și „beruiesc” în fiecare seară.

Lumea mea e mai „paralelă” decât statul lor…

Autor: Francisc Bouda – (Guest Post)

Categorie articol [ Guest Post, Politica, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Încă un paralelism”

 • ... a scris la 21 decembrie 2017, 8:57   [#1]

  Orişicâte beri ai bea, rezultatul votului va fi tot ăla dat de majoritari. Câtă vreme oamenii de calitate sunt minoritari, într-un scrutin electoral opinia acestora contează mai puţin decât cea a majoritarilor.

 • jpm
  ... a scris la 21 decembrie 2017, 10:29   [#2]

  Asa este Dane.Si eu, ca si Francisc, “pasc” cam 5 beri/zi, de dimineata pana seara-cate un gat la 40-45 minute la o juma de tigara si stau pe calculator-sunt pensionar.Sunt abonat la zeci de siteuri din varii domenii.Imi place acest blog, ma “unge la suflet”cu articolele publicate si, astfel constat ca mai sunt oameni ca voi si ca mine,care gandesc la fel.
  Va doresc un CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU CU MULTA SANATATE!

 • ... a scris la 21 decembrie 2017, 13:10   [#3]

  Mulţumesc pentru urări, asemenea vă doresc!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 22 decembrie 2017, 7:45   [#4]

  Crăciun fericit , domnule jpm! Fie-vă pensia cât mai lungă! Multă sănătate și familiei dumneavoastră la anul și LA MULȚI ANI!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?