Încă un abuz al Poliției Române

politist Încă un abuz al Poliției Române

Încă un abuz al Poliției Române

Iată încă un exemplu despre cum procedează o parte dintre polițiștii români … “Îndrăznești” cumva să “comentezi” în fața unui polițist ? Nici una, nici două … se lasă cu amendă. Nu contează pentru ce-ți dă amenda, găsește el un motiv …

Un șofer bucureștean, a “îndrăznit” să-l atenționeze pe unul dintre așa numiții “oamenii ai legii”, care se credea pe ograda lu’ tac’su cu mașina “din dotare”, încălcând regulile de circulație … tocmai el, polițistul care ar trebui să vegheze la respectarea regulilor de circulație și să fie un exemplu de corectitudine pentru cei cărora le pretinde să fie corecți.

Șoferul a fost suficient de inspirat să filmeze toată scena … altfel, absolut nimeni nu l-ar fi crezut … și cu atât mai puțin superiorii polițistului în cauză, în cazul în care șoferul ar fi făcut o plângere pe undeva.

Auziți ce zice polițistul:
- Ce-i cu reacţia asta de maimuţă?
Ba mai mult, atunci când şoferul i-a reproşat poliţistului că i se adresase prietenei sale cu apelativul “fă!“, polițistul a avut un răspuns halucinant:
- “” este pronume popular de politeţe.

Agentul de poliție nu era în misiune, nu avea semnalele acustice sau luminoase pornite și îl amendează cu suma de 800 RON pe șoferul care l-a atenționat pentru încălcarea codului rutier, nesemnalizare și neacordare de prioritate.

Urmăriți filmulețul … Deci, asta e Poliția Română … “Siguranță și încredere” … ha ?

Categorie articol [ Stiri, Stiri Auto, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

12 comentarii la “Încă un abuz al Poliției Române”

 • ... a scris la 22 septembrie 2012, 1:44   [#1]

  Trebuie sa-mi cumpar neaparat ceva de AICI . Oare ce articol a invocat in procesul verbal la amenda de 800 de lei?

 • Stefan
  ... a scris la 22 septembrie 2012, 8:11   [#2]

  Super tare.
  Sa conteste amenda si va castiga… In rest, niste idioti cu haine ale statului.

 • ... a scris la 22 septembrie 2012, 9:22   [#3]

  @ pclaudiu: Exact asta urmeaza sa fac si eu :)

 • ... a scris la 22 septembrie 2012, 9:22   [#4]

  Inspirata ideea cu filmarea, singurul mod in care poti dovedi abuzurile

 • ... a scris la 22 septembrie 2012, 16:36   [#5]

  un sistem murdar care cu greu poate fi curatat…

 • ioangeorgescu
  ... a scris la 22 septembrie 2012, 23:01   [#6]

  daca era in America soferul care a comentat si a filmat era arestat pe loc si dus la parnaie …numai la noi un politist se cearta cu un betivan care e la volan si se roaga de el sa sufle in fiola si televiziunile vin sa filmeze circul …”democratie” prost inteleasa de toata lumea! (a nu se intelege ca tin partea unuia sau altuia…sofer sunt si eu si conduc zi de zi in cel mai aglomerat oras din tara, unde troneaza legea junglei in trafic, fiindca nimeni nu respecta nimic!)

 • ... a scris la 24 septembrie 2012, 17:56   [#7]

  @ ioangeorgescu: chiar nu inteleg de ce te strofoci sa scrii cate ceva, daca esti de fiecare data pe langa subiect???
  Am mai citit comentarii scrise de tine si chiar nu reusesc sa te inteleg in cele mai multe cazuri!
  1. In comentariul tau pomenesti de sofer beat la volan… nu e cazul aici, omul NU era beat!
  2. In filmuletul de fata, dupa parerea mea politistul face abuz CLAR, fara pic de jena… nu stiu de ce crezi ca ar trebui (avand acestea in vedere) sa-l duca pe sofer la parnaie…
  3. Iar in America, sa stii si tu ca in situatia prezentata mai sus (in filmulet) NU ar fi fost dus la “parnaie” soferul… ci mai degraba politistul “dezbracat” de haina statului…
  In concluzie, parerea mea e ca nu stii ce spui… pe langa ca esti in afara subiectului!
  La subiect: @politist… un mare nesimtit, arogant si increzut, insa cultura=0… lipsesc cei 7 ani de acasa…

 • ... a scris la 25 septembrie 2012, 3:11   [#8]

  Înainte de a vă bucura prea tare, trebuie să vă reamintesc că în România judecătorii de regulă refuză să admită ca probe înregistrările video pe care le invocaţi în apărarea voastră. Este (încă) o practică judiciară care a supravieţuit din vremuri triste, ca şi miliţianul de faţă.

  Per ansamblu în ultimii ani au crescut semnificativ abilităţile de socializare ale poliţistilor români. Asta ca medie, că dacă ne uităm la cazuri particulare, întotdeauna vor exista specimene înapoiate. Să nu uităm că de obicei prostul clasei, care nu e în stare de nimic, se face poliţist. Ce aşteptări aveţi de la el?

 • ... a scris la 25 septembrie 2012, 17:30   [#9]

  Pacat ca s-a degradat atat de mult si acest sector de activitate din societatea noastra…

 • Gabriel
  ... a scris la 27 septembrie 2012, 13:56   [#10]

  Per ansamblu, asta ca să parafrazez pe cineva de aici, în ultima perioadă a crescut capacitatea de manipulare şi dezinformare a presei referitor la ce înseamnă o ştire. În cazul de faţă s-a căuta senzaţionalul şi nicidecum o informare corectă a cetăţenilor. Filmuleţul este trunchiat, scos din context şi subiectiv. Nu reiese de nicăieri purtarea abuzivă a lucrătorului de poliţie iar adevăratul motiv pentru care a fost sancţionat acel cetăţean nu-l ştim. Deci… Hai să fim imparţiali şi să judecăm cu mintea noastră şi nu prin prisma fătucilor senzaţionaliste ori a fătălăilor gelaţi din televiziuni, doritori de sânge din lipsă de subiecte serioase.

 • JoinT
  ... a scris la 28 septembrie 2012, 12:36   [#11]

  De acord cu Gabriel. Ceea ce se vede e doar o mica parte din ce trebuia sa vedem. Logic acel miltian a fost provocat, insa nu stim cum. Clar insa este ca nici el nu stia pt ce intocmeste procesul verbal, insa ori a fost lovit in orgoliu de tipul ala, ori modul de adresare al individului a fost grosolan.

 • ... a scris la 2 octombrie 2012, 22:40   [#12]

  Domnilor nu iau apararea nimanui si nici nu stiu de unde a plecat toata nebunia cu acest domn politist si conducatorul auto, insa un lucru il stiu clar. Politia Romana a ajuns de ras din cauza acestor oameni ai legi care nici macar nu stiu pentru ce intocmesc procese verbale, ca domnul din imagine. Am ajuns sa respect doar Stema Politiei Romane si semnificatia ei si imi pare rau pentru ca am ajuns o comunitate de oameni corupti si care aplica legea abuziv.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?