În ce ţară ne aflăm, fraţilor?!

Elena Udrea În ce ţară ne aflăm, fraţilor?!

De bune zile, întreaga Mass-media, dar mai cu seamă dragile noastre televiziuni (excepţie făcând poate televiziunea naţională) s-au dezlănţuit într-un val nesfârşit de informaţii, comentarii şi paracomentarii, toate cu acelaşi subiect! Aţi ghicit! Elena Udrea!

Indiferent pe ce canal TV te afli, imediat auzi, sau vezi, despre… Elena Udrea! Ce mai, o isterie cvasi generală de ai impresia că, vezi Doamne, este o prolemă naţională, de excepţională însemnătate pentru toţi românii! O fi, nu zic nu, o problemă, dar nu chiar de o asemenea amploare încât până şi copiii-şi întreabă acum părinţii: “mamii, ce-a mai făcut Elena Udrea?

Indiferent ce a făcut, asta-i problema Justiţiei şi fireşte, a altor instituţii abilitate. De ce o fi atunci nevoie de o asemenea zarvă mediatică şi de ce!? Zău, nu mai ştii ce să mai crezi?! S-a ajuns până-ntr-acolo încât, diverşi specialişti în materie au fost invitaţi să-şi spună părerea, public, despre semnele şi gesturile (de acum sau de altădată) ale Elenei Udrea! Dar bomboana pe colivă au pus-o un grup de doamne mai în vârstă “apărătoare ale intereselor poporului” (cum, probabil, se cred!?) care, în lipsa de altceva, strigă cât le ţine gura (în fata DNA-ului) fel de fel de “îndemnuri şi lozinci” anti Elena Udrea!

Mă întreb din nou, oare magistraţii de acolo şi din alte organisme ale statului, nu se descurca fără “sfaturile” celor din stradă? Pentru a-i ancheta şi eventual a-i pedepsi legal pe cei vinovaţi, este neapărată nevoie de asemenea spectacole? De ce nu ne preocupă acum alte probleme şi domenii ale vieţii sociale, mult mai stringente şi mai de interes pentru noi toţi?! Câte deficienţe nu sunt, bunăoară, în domeniul medico-sanitar (unde prin spitale e vraişte mare şi se … moare. Se moare cu zile!), în învăţământ, în cultură şi sport (unde în lipsa unor baze adecvate – ca să putem desfăşura totuşi campionatele naţionale la patinaj artistic, a trebuit să apelăm la ajutorul vecinilor bulgari!) în infrastructura şoselelor, investiţii, în aproape toate domeniile vieţii sociale!!

Elena Udrea Parlament semn nas În ce ţară ne aflăm, fraţilor?!

Elena Udrea reporteri interviu În ce ţară ne aflăm, fraţilor?!

Şi atunci, de ce atâta agitaţie şi publicitate pe un caz de corupţie (din păcate, între multe altele) pe care nu presa şi nici strada nu-l pot rezolva?! În Parlament, bunăoară, se pierd ore şi zile întregi cu asemenea cazuri, în locul altor probleme majore ce se cer a fi soluţionate în folosul marei mase a alegătorilor. Deasemenea, cred că “binevoitorii” din stradă pot să-şi vadă de lucruri şi ocupaţii mult mai seriose pe măsură vârstei şi menirii lor, iar televiziunile comerciale (care de foarte multe ori se erijează în organe de judecată şi decizie) să-şi găsească o tematică decentă, diversificată. Fără partizanat politic şi tentă de spectacol de un gust îndoielnic.Liniştea şi bunăstarea socială spre care tindem cu toţii,nu o vom avea niciodată cu o asemenea harta permanentă şi cu o ură nejustificată.Iar pe cei care au greşit sau greşesc, într-un fel sau altul, să-i lăsăm să fie anchetaţi şi judecaţi de Justiţie, nu de participanţii la diverse talk showuri sau la spectacole de stradă!…
Atunci, sper, că vom găsi răspunsul cuvenit la întrebarea din titlu!…

Elena Udrea la mare in costum de baie În ce ţară ne aflăm, fraţilor?!

Autor: Marc Ciubotaru (Guest Post)

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 11 februarie 2015 in categoria Guest Post, Politica, Televiziune, Radio, Presă, Vocea poporului. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

6 comentarii la subiectul “În ce ţară ne aflăm, fraţilor?!”

 1. Severus

  E tam-tam-ul de Romania !
  Au venit extraterestrii, in frunte cu o blonda de pe planeta Udrea, situata undeva la 5000 de ani lumina de Uranus.
  A inceput razboiul ! Udrea versus restul!

  Imi inchipui ce au aratat specimenele de pe Antena 3 si RomaniaTV, si sunt foarte fericit ca mi le-am scos aceste programe de pe toate televizoarele. Fara astea 2 programe, si televizoarele imi merg mai bine, si nu risc sa mi se sparga ecranele :))

 2. Dan

  Ai cu “semnul” Elenei Udrea (cu degetul la nas”) cred că de fapt a vrut să ne arate ca … a “tras” ceva bun … pe nas, evident, nu altfel. :))
  Atâta dezbatere despre “degetul dus la nas” n-am văzut pe posturile TV numa’ la cutremure ori inundaţii … ba cred că nici la acelea, de fapt.

 3. Calin

  Daca a incalcat legea n-are decat sa mearga la inchisoare, dar sa nu-i mai auzim pe unii spunand ca in cazul Elenei Udrea justitia isi face treaba, iar in cazul lui Dan Voiculescu sau Adrian Nastase justitia a facut abuz! Recte aia cu limba maro de la Antena3 …

 4. Severus

  Din partea mea, bafta sa ajunga la inchisoare tuturor celor care incalca in mod flagrant legea.

 5. Nik

  În limbajul surdomuților semnul făcut de Udrea înseamnă “aș vrea să ți-o trag “:d

RSS

Trackbacks

 1. Asta-i ţara în care trăim!

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro