Imagini APOCALIPTICE cu vapoare surprinse de furtuni de gradul 0 !

vapoare furtuna Imagini APOCALIPTICE cu vapoare surprinse de furtuni de gradul 0 !

Imagini APOCALIPTICE cu vapoare surprinse de furtuni de gradul 0 !

Imagini absolut senzaţionale (destul de nimerit numite ca fiind “imagini apocaliptice”) cu vapoare surprinse în timpul unor furtuni de gradul 0, au apărut pe internet de ceva vreme.

Clipul de care vorbesc a devenit viral, numărul vizualizărilor ajungând la peste 1.375.000 !!! Bineînţeles că o mulţime de proprietari de siteuri web au încercat să profite de acest lucru pentru a-şi atrage cât mai mulţi fani pe Facebook ori pentru a obţine cât mai multe like-uri pe Facebook, aşa că majoritatea dintre aceşti proprietari de bloguri idioţi, au ales să blocheze acest clip pentru ca el să nu poată fi vizualizat numai dacă dai click pe “Share on Facebook” ori pe “Like”.

Motiv pentru care, am decis să public acest articol, în care am publicat şi filmuleţul respectiv LA LIBER, fără ca utilizatorii să fie nevoiţi să dea click pe “Share” ori pe “Like”. Atitudinea celor care te obliga să dai “share” ori “like” înainte de a vedea despre ce este vorba, ar trebui extrem de aspru pedepsită de către voi, de către cititori, iar cea mai simplă şi în acelaşi tim cea mai bună metodă pentru a-i taxa, este aceea de a nu mai vizita niciodată acel site web!

vapoare furtuna Imagini APOCALIPTICE cu vapoare surprinse de furtuni de gradul 0 !

Pentru cei care doriţi să scăpaţi de acele enervante ferestre pop-up cu “Share on Facebook” sau “Like”, am scris aici un articol:
http://dan-blog.ro/cum-deblochezi-un-clip-video-youtube-blocat-cu-share-on-facebook-facebook-like.html

Clipul de mai jos, l-am deblocat prin metoda menţionată în articolul de la linkul anterior … Iată şi filmuleţul în cauză, într-adevăr este impresionant.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 10 mai 2014 in categoria Diverse. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale