Iasomie de cameră

iasomie de apartament Iasomie de cameră

Iasomie de cameră

Evident, nu sunt bun la cumpărături. Pentru că nu este prima dată când merg la cumpărături cu intenţia clară să cumpăr ceva şi mă întorc acasă fără lucrurile pe care intenţionăm să le cumpăr, ba mai mult decât atât, cu lucruri total diferite faţă de ceea ce aş fi vrut iniţial să cumpăr. La fel s-a întâmplat şi ieri când am mers să cumpăr o mască pentru o scurgere la baie şi m-am întors acasă cu … flori yahoo laughloud Iasomie de cameră

Bineînţeles că, n-am rezistat tentaţiei de a intra pe la raionul cu plante şi flori, iar acolo mi-a atras atenţia la un moment dat, un parfum ameţitor. Nu ştiam de unde vine acel parfum, aşa că am făcut la fel cum procedează câinii … efectiv am mers “după miros” şi am ajuns astfel în faţa a doua ghivece cu flori de iasomie. Erau doar două ghivece … le-am “săltat” pe amândouă, lăsând raftul gol.

Ajuns acasă, am pus cele două ghivece cu flori în living şi în mai puţin de 10~15 minute, întreaga casă era cuprinsă de parfumul îmbătător de iasomie. Florile de iasomie au un miros foarte plăcut şi puternic, practic deodorantele de cameră sunt absolut inutile în momentul în care ai un ghiveci cu flori de iasomie în cameră.

Ghivecele nu sunt foarte mari şi totuşi sunt capabile să parfumeze o casă întreagă. Sunt extrem de curios cât timp vor rămâne înflorite !? Din câte am înţeles, cel puţin în perioada caldă a anului (începând cu primăvara), ar trebui să înflorească mereu. Cel puţin vânzătoarea de la raionul cu flori, mi-a spus că o parte dintre flori se vor usca şi vor înflori altele, iar asta tot aşa până prin toamna când începe sezonul rece.

De asemenea, nu ştiu cât de pretenţioasă este planta/floarea, şi dacă necesită oareşce “condiţii speciale” de îngrijire !? Sper să reziste în casă şi să mă pot bucura de ea şi anul viitor …

Am făcut şi câteva poze cu florile de iasomie achiziţionate ieri din magazin …

iasomie de apartament 1 Iasomie de cameră

iasomie de apartament 2 Iasomie de cameră

iasomie de apartament 3 Iasomie de cameră

iasomie de apartament 4 Iasomie de cameră

iasomie de apartament 5 Iasomie de cameră

Categorie articol [ Casa şi grădina ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “Iasomie de cameră”

 • ... a scris la 5 aprilie 2015, 19:12   [#1]

  Si eu sunt asa, de multe ori ca merg acasa de la cumparaturi cu lucruri total inutile. Si eu am in casa flori, este mult mai placut si mirosul si este mai estetic.

 • ... a scris la 6 aprilie 2015, 9:17   [#2]

  asa e, mirosul e mult mai placut, pacat ca se ofilesc repede :(

 • Nik
  ... a scris la 6 aprilie 2015, 9:22   [#3]

  De unde ai cumpărat iasomia ?:)

 • ... a scris la 6 aprilie 2015, 10:03   [#4]

  @Nik, din Dedeman.

 • ... a scris la 6 aprilie 2015, 12:08   [#5]

  “Dana, veniși cu floricele acasă, fată?” :))

  Ești curajos să scrii că ți-ai cumpărat flori Dane. Jos pălăria!

 • JoinT
  ... a scris la 6 aprilie 2015, 13:40   [#6]

  Si nici macar nu sunt din sarme. :)) . Dane, stai linistit, eu plantez cimbru si salvie. =))

 • ... a scris la 6 aprilie 2015, 21:12   [#7]

  @Francisc, scrie undeva că locuinţa unui bărbat trebuie să pută a hoit? Ori că, tot în locuinţa unui bărbat, florile sau plantele de cameră sunt interzise?

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?