HP Stream – laptopuri şi tablete ieftine

HP Stream laptop HP Stream  laptopuri şi tablete ieftine

HP Stream – laptopuri şi tablete ieftine

Cei de la Hewlett-Packard (HP) ies pe piaţă cu o nouă serie de laptopuri şi tablete ieftine. Seria de laptopuri şi tablete “ieftinache” se va numi “Stream” şi potrivit promisiunilor celor de la HP, chiar vor fi ieftine. Ca exemplu, laptopurile HP Stream vor costa în jur de 200~300 de dolari, iar o tabletă din seria HP Stream va costa aproximativ 100 de dolari.

Una dintre particularităţile acestei serii, va fi designul … care va însemna în primul rând multă “culoare”. Vor fi laptopuri şi tablete “colorate”, în tot felul de culori …”vii”. Din ce am aflat până acum, laptopurile vor fi de tip “fanless” (răcire pasivă) şi vor veni echipate cu procesoare AMD. Ca sistem de operare, amintesc ei de Windows 8.

Laptopurile din seria HP Stream vor avea display-uri cu diagonale mici, între 11.6 inch şi 14 inch, iar designul la unele modele seamănă izbitor cu designul unul mini-laptop (netbook) construit de către cei de la MSI în urmă cu ani de zile (seria MSI Wind) şi care la vremea respectivă a avut un succes foarte mare. Am cumpărat şi eu un MSI Wind U100 la aceea vreme, pe care îl mai am şi acum.

Cei de la HP spun că noua serie de laptopuri şi tablete ar trebui să apară pe piaţă până la sfârşitul acestui an (2014). Să vedem cât de bune vor fi, cum vor arăta din punct de vedere al designului şi … evident, să vedem la ce preţuri vor ajunge în România, unde deja ştim bine că, toate produsele electronice ajung să fie comercializate la preţuri mult mai mari comparativ cu preţurile din USA sau EU.

hugCjXJl HP Stream  laptopuri şi tablete ieftine

rXel7KAl HP Stream  laptopuri şi tablete ieftine

cjPNhuMl HP Stream  laptopuri şi tablete ieftine

Categorie articol [ Stiri IT ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “HP Stream – laptopuri şi tablete ieftine”

 • ... a scris la 6 octombrie 2014, 17:35   [#1]

  Se lăudau mulți că scot laptopuri la prețul de 99 de dolari. Și apoi le-au scos la vânzare la 199.
  Nu știu ce să zic despre HP-urile astea. Dacă au un procesor core 2 duo cel puțin, aș zice că-s ok. Dacă e să aibă tot d-astea slabe (intel atom), nu-s bune de nimic.
  Am un eee-pc și nu-s deloc mulțumit de el…

 • ... a scris la 6 octombrie 2014, 19:23   [#2]

  Procesorul va fi un AMD A4 Micro-6400T Quad-Core APU cu grafica Radeon R3. Asta inseamna ca va fi mult peste procesoarele Atom care erau pana acum pe netbook-uri.

 • ... a scris la 26 iunie 2015, 20:42   [#3]

  Daca pretul de lansare la ei este 100$, la noi ajung cu 200$ mai mult ca sigur. Oricum preturile in IT tind sa scada pentru ca apar tehnologii noi.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?