Hosni Mubarak presedintele Egiptului, a demisionat

Hosni Mubarak Hosni Mubarak presedintele Egiptului, a demisionat

Hosni Mubarak a demisionat

Egiptul este liber ! Hosni Mubarak presedintele Egiptului, a demisionat … Armata (Consiliul Suprem al Forţelor Armate) a preluat conducerea Egiptului si a anuntat ca va demite Guvernul si va dizolva Parlamentul.

Anuntul demisiei lui Mubarak a fost facut de catre vicepresedintele egiptean Omar Suleiman … Mubarak se pare ca n-a avut nici macar demnitatea sa faca acest anunt. Egiptul a scapat in sfarsit de dictatorul care, sub obladuirea SUA, a condus Egiptul timp de 30 de ani.

Egypt is free !

Hosni Mubarak Hosni Mubarak presedintele Egiptului, a demisionat

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , , ]
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 comentarii la “Hosni Mubarak presedintele Egiptului, a demisionat”

 • Ei liber, Egiptul nu este deloc liber! Parlamentul a fost dizolvat, guvernul demis si puterea preluata de armata, de fapt un deznodamant previzibil.
  Au cazut, cum mai spuneam, din lac in put ^:)^

 • E bravo! Nu degeaba se chinuia popurul egiptean pentru un astfel de pas inportant pentru ei, mai bine o facea de la inceput.

 • Ce pas sa faca Danu? Poporul eguptean nu a trait niciodata in democratie! Dealtfel, in nicio tara araba sau musulmana nu exista democratie, aceasta este incompatibila cu saria.
  Egiptul are regim militar din 1952, si deocamdata asa va ramane l-)
  pentru ca asa cer interesele SUA !

 • Well … “Libertatea” are diverse forme, in functie de zona geografica si de interesele celor care fac subiectul “Teoriei Conspiratiei” care pe zi ce trece cred ca este cat se poate de reala. La fel va fi si in Egipt. “Cotropirea” unei tari nu se mai face cu armata, cum se facea in secolele trecute, ci se face cu … “corporatii”, care sa exploateze si sa profite la maxim de resursele acelei tari. Scopul era acelasi si in trecut, doar ca se facea cu armata, Acum, se face “diplomatic”, la o discutie “amicala” la .. o cafeluta … Istoria ne-a dat nenumarate exemple pana acum. Un exemplu ar fi protocolul aditional secret al pactului Ribbentrop-Molotov …

 • Poate ca asta-i apogeul sceptismului, dar eu nu inghit povestea cu coma si spitalizarea in Germania. Mai mult, nu inghit nici povestea despre starea de rau care il impiedica sa anunte public ca si-a facut bagajul si s-a carat.

 • Ei, aia este varianta pentru public. Si daca trebuie il “curata” si boala in 3-4 zile, daca asa cer interesele!

Adaugă un comentariu