Hard Disk Seagate de 8TB

 Hard Disk Seagate de 8TB

Hard Disk Seagate de 8TB

Space: the final frontier“, … era celebrul slogan dintr-un renumit film care a rulat pe micile ecrane în urmă cu mulţi ani şi care tradus în limba română ar suna cam aşa: “Spaţiul: Ultima Frontieră“. Da, una dintre “frontierele” sau “barierele” de care ne lovim azi în lumea componentelor, este spaţiul, numai că în lumea componentelor acesta are un alt înţeles. Mai precis, este vorba de limita acestuia atunci când discutăm despre mediile de stocare.

Iar printre cei care au reuşit să “spargă” aceste bariere, se afla şi Seagate care prin tehnologia SMR (Shingled Magnetic Recording) au reuşit să mărească semnificativ capacitatea de stocare a datelor pe platane, reuşind ca în final să scoată pe piaţa un hard disk de mare capacitate, respectiv unul de 8 TB.

Iar partea şi mai interesenata (pentru noi, clienţii), este că hard diskul de 8 TB de la Seagate se încadrează oarecum în “limitele normalului” din punct de vedere al preţului, potrivit informaţiilor apărute până la acesta ora, noul hard disk Seagate de 8TB se vinde deja pe internet (pe Amazon) la un preţ de aproximativ 260 de dolari.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 14 decembrie 2014 in categoria Hardware. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “Hard Disk Seagate de 8TB”

  1. Ion

    Inca nu e disponibil nicaieri. Mai asteptam.
    Si ne pregatim pentru surpriza cu pretul, tipica la romani. Adica, inca o suta de dolari/euro peste pretul din alte parti.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale