HandyPaint – Paint pentru telefoane mobile

Paint pentru telefoane mobile

paint HandyPaint – Paint pentru telefoane mobile

Cel mai probabil, toata lumea cunoaste deja celebrul “Paint” din Windows … Si la mine, in urma cu multi ani, a fost primul program “de grafica” pe care l-am folosit, pentru a edita ceva imagini sau pentru a desena … Bine, asta era pe la inceputurile calculatoarelor, aveam pe atunci un Pentium 2 si foloseam Windows 98 SE, iar pentru a edita anumite imagini foloseam “Paint-ul” din “Accesorii” …

Iata ca acum puteti utiliza Paint si pe telefoanele mobile. HandyPaint este o aplicatie pentru telefoane mobile, cu care puteti edita pozele facute cu camera telefonului, puteti face screeshot-uri, puteti desena, etc… Programul insa nu este gratuit, costa 15 dolari. Aplicatia este compatibila cu telefoanele care au sistem de operare Symbian sau Windows Mobile.

Aplicatia “trial” poate fi descarcata de aici:

Download HandyPaint

Handy Paint tools HandyPaint – Paint pentru telefoane mobile

Categorie articol [ Mobile Software ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “HandyPaint – Paint pentru telefoane mobile”

 • Dodo
  ... a scris la 28 octombrie 2010, 0:07   [#1]

  E draguta aplicatia, insa nu stiu daca v-a avea mare succes… tinand cont ca seamana cu Paint-ul celor de la Windows. Dar e un inceput :) . Insa blog-ul tau e chiar tare, te citesc in timpul liber de pe telefon. Buna idee cu plug-in-ul WordPress Mobile.

 • ... a scris la 28 octombrie 2010, 1:40   [#2]

  Deci, asa cum banuiam, exista si cititori ai acestui blog, care acceseaza blogul de pe telefoanele mobile :) … Tehnologia avanseaza… Am creeat o versiune de telefoane mobile, si pentru forum.

 • ... a scris la 6 decembrie 2010, 21:36   [#3]

  E bun programul, dar nu e compatibil cu toate modelele :(

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?