Haideţi să ne mai şi amuzăm!…

protestatari ordonanta gratiere amnistie dragnea grindeanu psd 2017 Haideţi să ne mai şi amuzăm!...

Un îndemn adresat tuturor celor care, navigând pe internet, poposesc, într-un fel sau altul, şi pe acest îndrăgit (cel puţin, aşa-l consider eu) blog!
După atât de mult zbucium, cred că merităm şi-un zâmbet, nu?

Se spune că la facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni să prospere, a hotărât să dea printr-o Lege Divină fiecărei naţii câte două virtuţi. Astfel, El i-a făcut:
– pe elveţieni, ordonaţi şi respectoşi faţă de legi;
– pe nemţi, disciplinaţi şi raţionali;
– pe englezi, perseverenţi şi studioşi;
– pe japonezi, muncitori şi răbdători;
– pe unguri, hotărâţi şi buni meseriaşi;
– pe francezi, culţi şi rafinaţi;
– … ş.a.m.d.
Când a ajuns la români, ia spus îngerului consilier, care-şi nota:
– românii, vor fi inteligenţi, cinstiţi şi buni politicieni…

După ce a publicat-o în “Monitorul Celest”, îngerul a remarcat: Doamne ai dat tuturor popoarelor câte două virtuţi, iar românilor trei. Oare în acest fel, nu cumva ei vor depăşi şi explota pe toţi celalti?

Aoleu, aşa e! Ai dreptate! Atunci să revenim cu o “Ordonanţă de Urgenţă”. Pentru că virtuţile Dumnezeieşti, odată acordate, nu se mai pot lua înapoi, precizez că nimeni nu va putea avea şi folosi mai mult de cât două virtuţi, în acelaşi timp.

Şi astfel, se explică de ce românii…
– care sunt inteligenţi şi cinstiţi, în nici un caz nu fac politică;
– cei care sunt cinstiţi şi fac politică, în mod sigur nu sunt inteligenţi;
– care fac politică şi sunt inteligenţi, categoric nu sunt cinstiţi!… (n.n. – Dumnezeu ştie…!)
(autor anonim)

Comentariile şi eventualele zâmbete, vă aparţin!…

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

khHs53n Haideţi să ne mai şi amuzăm!...
IzTwZyw Haideţi să ne mai şi amuzăm!...

Categorie articol [ Guest Post, Umor ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “Haideţi să ne mai şi amuzăm!…”

 • ... a scris la 5 februarie 2017, 10:37   [#1]

  Misto. Misto bancul. Din pacate, curva asta de politica ne intoarce unul impotriva altuia. In loc sa punem toti mana sa facem ceva, fiecare trage pentru el si se alege praful…

 • jpm
  ... a scris la 5 februarie 2017, 11:55   [#2]

  Mi-a placut articolul si comentariul.

 • Severus
  ... a scris la 5 februarie 2017, 12:20   [#3]

  Mare dreptate aveti amandoi. M-a amuzat bancul, si modificarea bibliei :)

  Am observat zilele astea ca politicienii nostrii pe langa ca sunt corupti si taie legile cum au ei chef, si aici ma refer la PSD-ALDE, in frunte cu Dragnea si Tariceanu, sunt si fara RUSINE.

  Am vazut Marea Unire a romanilor. Bravo Romania, bravo romani de pretutindeni! Unitate si Dreptate ! Cerem prea mult?

  Am vazut ca este o televiziune otravitoare, unde totul e cu alt sens, si adevarul este denaturat si scenariile sf nu contenesc sa apara. Patronul este un corupt penal si urmarit general, deci nu ma mira ca acei angajati pun umarul ca sa ajute coruptia. Rusine! Nu meritati sa fiti in grila de programe, cat timp aveti o asa atitudine! V-am sters de pe tv-ul meu, nu mai existati.

  Am realizat ca multi romani au frica de a nu-si primi salarii si pensii marite si de aceea au tacut sau au bombanit prin casele lor.

  Altii au afirmat ca fara PSD la guvernare nu le mai ies combinatiile, deci nu pot sa produca asa multi bani prin diferite mijloace.

  Mai sunt cei cu creierele spalate, un fel de socialisto-comunisti cu blana democratiei pe ei. Acestia urasc acea lume care iese in strada, spun ca ei defapt sunt mai multi ca “Strada“, urasc presedintele tarii si in principiu spun ca nu conteaza ce fac guvernantii, atata timp cat le dau si lor ceva in plus la pensii si salarii. Deci nu conteaza cat fura daca si lor le merge putin mai bine.

  Apreciez ca si multe tari au fost de partea adevarului si dreptatii, de partea celor care au iesit in strada ca sa-si apere drepturile, cum ar fi SUA, Anglia, Germania, Franta si altii.

  Apreciez politicienii care nu au vrut sa ia parte la aceasta mare hotie si coruptie, care incepe cu OUG 13. Nu credeam ca o sa mai spun vreodata Bravo Iohannis! Mi-a placut ca a iesit in strada si ca este impotriva coruptiei.

  Doamne ajuta sa iasa Romania din acest impas !

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 5 februarie 2017, 13:29   [#4]

  Bancul e foarte reușit, deși are deja ceva vechime, dar asta nu ne împiedică să facem haz de necaz. O glumă de acest gen e ca vinul: cu cât e mai vechi cu-atât e mai bun. Necazul e că și peste 50 de ani va fi la fel de actual.

  Dacă te așteptai, Severus, ca PSD-ul să aibă rușine, ori ești un naiv, prietene, ori nu știi din ce rădăcini își trage seva?

  Stai să vezi ce soluție plină de bun simț la „problema” OUG 13 găsește guvernul Grindeanu! Românii din stradă (regret că nu pot fi și eu printre ei) nu trebuie să se lase vrăjiți de nicio nouă promisiune a acestor mincinoși. Treaba începută e musai să fie dusă până la capăt: demiterea guvernului.

  Poate așa vor înțelege social-democrații, și nu numai ei, că nu-și pot permite să face orice, doar în virtutea faptului că au câștigat (prin neparticiparea alegătorilor) alegerile.

 • ... a scris la 5 februarie 2017, 13:47   [#5]

  @Francisc:

  …curva asta de politica ne intoarce unul impotriva altuia. In loc sa punem toti mana sa facem ceva, fiecare trage pentru el si se alege praful…

  Există un proverb românesc, care spune:
  Unde nu-i cap, vai de picioare…“.
  Aşa se traduce ceea ce ai scris tu … şi este perfect adevărat şi în zilele noastre.

  Înţelepţii români ce-au trăit înaintea noastră pe aceste meleaguri au înţeles asta, iar prin proverbele lăsate moştenire au încercat să transmită generaţiilor ce vor urma, câte ceva… Doar că, din păcate, poporul român are memoria scurtă, uită repede şi nu trage învăţăminte din propria lui istorie …

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 5 februarie 2017, 15:59   [#6]

  Nu știu cât de înțelepți au fost românii trăitori înaintea noastră, Dane, dar cred în proverbe. Înțelepciunea populară nu poate fi contestată fiindcă e rodul trăirii multor generații.

  De actualitate e proverbul „hoțul neprins e negustor cinstit” pentru că l-am prins pe hoț cu „șopârlica” și nu prea știm ce să-i facem. Poate că proverbul trebuie actualizat. Ceva de genul „locul hoțului e la pușcărie, nu în parlament”.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 5 februarie 2017, 20:27   [#7]

  Și la fel de actuală e vorba că „pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești”. Antidotul e „să moară și capra vecinului”.

  De-ar fi să cumulăm aceste înțelepciuni populare, ar rezulta ceva de genul: „hoțul cinstit îți dă voie să mori odată cu capra vecinului ca să trăiască el pe picior mare”. Și ai dreptul la tăcere, că e de aur…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?