Guvernul Ponta si USL = Taxe si impozite

jos guvernul ponta Guvernul Ponta si USL = Taxe si impozite

Guvernul Ponta si USL = Taxe si impozite

Pe zi ce trece, guvernul plagiatorului Ponta devine tot mai greu de înghiţit de către români. În multe locuri din ţară, românii au început să iasă în stradă dându-şi seama că au fost minţiţi, păcăliţi de către cei de la USL în frunte cu Victor Ponta. Pe vremea când erau în opoziţie cei din USL în frunte cu Victor Ponta, trâmbiţau pe toate posturile TV ca ei sunt cei care vor “scoate” România din “groapa cu rahat” în care a ajuns datorită cheltuielilor bugetare tăiate de către guvernul PDL aflat la conducere, a TVA-ului crescut, a lipsei locurilor de muncă, etc …

Au trecut mai bine de doi ani de când Victor Ponta şi USL guvernează această ţară şi … unde am ajuns? Am ajuns în punctul în care avem taxe şi impozite peste taxe şi impozite care de care mai năstruşnice, inventate de Victor Ponta şi USL. Au trecut Monitorul Oficial în subordinea guvernului, pentru a-l controla … Au dat legi şi ordonanţe de urgenţă pentru ca cetăţenii să nu mai aibă libertatea de a protesta în voie, astfel că în acest moment cetăţenii care îndrăznesc să protesteze fără autorizaţie, sunt bătuţi de jandarmi, săltaţi şi duşi la Poliţie după care amendaţi pentru încălcarea legii, reguli, legi şi reglementări inventate de către Victor Ponta şi USL pentru a băga pumnul în gura cetăţenilor, astfel încât acestora să le fie frică să protesteze.

Uitaţi-vă ce s-a întâmplat la Pungeşti, unde cetăţenii s-au revoltat spontan împotriva exploatării/explorării gazelor de şist … Au venit jandarmii, i-au bătut bine pe protestatari (câţiva au ajuns prin spital) după care i-au amendat. Şi nu, nu jandarmii sunt de vină, ordinele vin “de sus”, adică de la Victor Ponta, acum un mare susţinător al exploatării gazelor de şist, când în urmă cu doar doi ani (pe vremea când USL era în opoziţie) spunea că exploatarea gazelor de şist este o crimă împotriva oamenilor şi că este împotriva exploatării gazelor de şist, acuzându-l la aceea vreme pe Traian Băsescu că ar fi luat mită de la Chevron … Atâta duplicitate, atâta lipsa de verticalitate, atâta minciună, înşelătorie pe faţă şi ipocrizie n-am văzut până acum la nici un prim ministru al României de după 1989 !!!

Mai nou, ce s-a gândit Victor Ponta ? Să vină cu încă o taxă nouă (peste zecile de taxe şi impozite pe care deja le-a introdus USL-ul): taxa pe domeniile web. Şi are de gând să pună o taxă de minim 10 euro, sau chiar de 20 de euro pe an, pentru fiecare domeniu web, iar cine nu va plăti acele taxe pe domeniu, vor pierde domeniul.
Ce face iarăşi Victor Ponta şi USL ? Schimba regulile în timpul jocului, aşa cum s-a obişnuit deja să o facă de când au venit la guvernare. Păi BĂĂĂĂ deştepţii lui’ Papură Voda care sunteţi voi de guvernanţi idioţi, dacă eu am plătit deja domeniul “pe viaţă”, cum v-aţi gândit că ar trebui să mai băgaţi taxa asta ? Ori, dacă ţineţi neapărat s-o băgaţi, atunci o faceţi de acum încolo, respectiv la domenii care se înregistrează de acum încolo, nu la cele care deja au fost cumpărate pe viaţă !!!

Da, şi în alte ţări se plăteşte taxa anuală, doar că în alte ţări nici nu se vând domenii pe viaţă (adică, ştii ce cumperi atunci când cumperi) şi nici nu plăteşti la cumpărare preţul care este în România. Drept urmare, odată ce ai plătit o sumă mare la început şi în momentul în care scrie clar pe factura că domeniul a fost cumpărat “pe viaţă” (mai precis pe termen nelimitat), la ăla nu mai bagi taxa anuală, băăăi astiia, guvernaţi de doi lei care sunteţi !!!!!
Vă trebuie bani acum pentru campania electorală din 2014 ? Ei bine, o să aveţi marea surpriză să constataţi că nu va mai votează nici dracu’ !!! Gataaa breee, s-a săturat lumea de voi !!!! S-a convins lumea că toţi sunteţi nişte mincinoşi ordinari … JOS GUVERNUL USL !!!!

jos guvernul ponta Guvernul Ponta si USL = Taxe si impozite

Categorie articol [ Internet, Stiri, Stiri IT, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “Guvernul Ponta si USL = Taxe si impozite”

 • jack
  ... a scris la 8 decembrie 2013, 13:01   [#1]

  Spune cateceva si despre hotii lui Basescu… stii tu, Blaga, Boc, Videanu, Berceanu, Udrea, Cucos… si tartoru’ cel mare. Ati luat 70% in gura ca vot negativ. Invatati si asteptati cu rabdare sa va vina vremea din nou. O sa vina, din cate se vede….

 • ... a scris la 8 decembrie 2013, 13:13   [#2]

  @ Jack: -- Toate partidele au “uscaturile” lor, dar astia de la USL (in special PSD-ul, in frunte cu Victor Ponta) intrec absolut orice masura! Sunt de un tupeu jegos de neimaginat!

 • Severus
  ... a scris la 8 decembrie 2013, 19:06   [#3]

  M—am saturat si eu de ei, intrec orice limita, si au inceput de cum au luat frâiele puterii în mâini.

 • Vasile
  ... a scris la 9 decembrie 2013, 7:23   [#4]

  Eu sunt un om mai batran,pensionar.De cum l-am vazut pe acest om,Ponta si adjunctul sau Dragnea plus Sova am simtit si acum m-am convins ca el reprezinta nenorocirea noastra.Eu nu-i pot intelege pe aceia care inca il sustin si il admira cand vad ca iau numai masuri potrivnice nevoilor noastre.

 • JoinT
  ... a scris la 10 decembrie 2013, 22:52   [#5]

  Banditi nerusinati, hoti mincinosi. Asta sunt! E incredibil ce fac jegurile astea de oameni! Iti vor lua si aerul pe care-l respiri, apoi iti vor vinde tubul de oxigen.

 • ... a scris la 11 decembrie 2013, 1:14   [#6]

  Ba jack,i-a mai lasa tampeniile si mergi putin la plimbare ca poate iti revii…ce sa asteptam ma??? si cat??? pai ratatii astia au mai fost la guvernare,au avut la dispozitie 10 ani….MA 10 ani intelegi??? si in afara ca au vandut tot ce s-a putut,dupa care au furat tot ce au incasat,nu au facut altceva nimic!
  Uite vezi,din cauza unor specimene ca tine,care cu siguranta i-au votat,ne merge noua rau acuma…dar nu va ramane asa…simt eu!
  P.S. Timisoara n-a murit…poate ca mai are ceva de spus si de aceasta data!

 • Vasile
  ... a scris la 11 decembrie 2013, 7:13   [#7]

  Oameni buni, ierați-l pe Jack, pentru ca el ii admira si ii susține pe actualii Guvernanții susțin cu tărie Hoții si snapanii din guvern, precum si pe sprijinitorii lor. Jack vorbește de Videanu cu bordurile lui. ASA este, dar,borduri se montează si acum si nimeni nu mai protestează, ba mai mult acțiunea este acceptata. Cu câta prostime avem printre noi, aceasta catastrofa de guvern va dăinui încă mult timp.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?