Gura păcătosului adevăr grăieşte

Calin Popescu Tariceanu ALDE Liviu Dragnea PSD Gura păcătosului adevăr grăieşte

Gura păcătosului adevăr grăieşte – zice o vorbă românească…

În cei aproape 30 de ani de când sunt în politică am fost, pe rând, deputat, ministru, prim-ministru, președinte al Senatului și nu am făcut niciodată vreo faptă legală.” – Călin Popescu Tăriceanu


Categorie articol [ Funny video, Politica ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

11 comentarii la “Gura păcătosului adevăr grăieşte”

 • EU, Moral Escu
  ... a scris la 6 iunie 2019, 2:42   [#1]

  Legala ca legala, dar morala, o fi facut vreuna?

 • marc
  ... a scris la 6 iunie 2019, 14:36   [#2]

  De alea morale,nici nu mai este cazul sa vorbim!Iar cele legale pt.d’al de dumnealor,nu prea-s valabile…EI sunt obisnuiti cu cele NElegale!

 • EU, Moral Escu
  ... a scris la 6 iunie 2019, 22:38   [#3]

  C-asa, pe sentimente, e-a sasea nevasta pe care-o fericeste! Se vede treaba, ca are de oferit mai multa dragoste si decat Papa Francisc!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 6 iunie 2019, 22:55   [#4]

  L-a luat gura pe dinainte, Dane, c-așa se întâmplă când vrei să te lauzi cu ce nu ai făcut. În loc să-i fie rușine că timp de 30 de ani a ocupat funcțiile pe care le enumeră, se bate patriotic în piept cu ele. Tăriceanu e exemplul perfect de cameleon politic. Și nu e singurul…

  Pe mine încep să mă distreze „frământările” actorilor „consacrați” de pe scenă. Amenințați (în ghilimele spus) de rezultatele votului popular de-acu’ zece zile au devenit subit cei mai mari democrați ai planetei. Nici usturoi n-au halit cu gura plină, nici gura nu le pute!

  Ce mare brânză am făcut dacă înlocuim PSD cu PNL? Încă nu am înțeles că aceste „partide” trebuie puse pe făraș? Ce democrație mai vrem cu aceste găști al căror interes e doar „cariera lor politică”?

  Nu poți ridica o construcție trainică într-o mlaștină. Asanarea e condiția fără de care nu se poate. În sfârșit avem ocazia să o facem…

 • Marc
  ... a scris la 7 iunie 2019, 7:41   [#5]

  Dar cum o asanam,Francisc?!Ai tu vreo idee ?Practica,nu-n ….teorie.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 7 iunie 2019, 8:15   [#6]

  Deși pare complicat, e totuși atât de simplu, Marc: prin vot! Cine ne împiedică să alegem alți reprezentanți?

  O tot spun de-o bună bucată de vreme pe-aici: am văzut ce le poate mintea ăstora (mă refer în special la PSD și PNL) și nu cred că riscăm ceva dacă alegem oameni noi. În cel mai rău caz nu poate fi mai rău. Hai că am treabă…

 • ... a scris la 7 iunie 2019, 13:21   [#7]

  Omul ăsta e de o perversitate ieșită din comun! El se laudă cu faptul că timp de 30 de ani a fost, pe rând, deputat, ministru, prim-ministru și președinte al Senatului, când de fapt ar trebui să-i fie rușine că timp de 30 de ani a fost în funcțiile amintite și n-a făcut nimic bun pentru România!

  El a fost cel care, pe vremea când aducea Citroen în România, a introdus taxa auto!

  Pe fondul unei creșteri economice mondiale, România la rândul ei a înregistrat creștere economică și s-au adunat sume semnificative în vistieria statului român. Ce-a făcut Tăriceanu cu banii exact înainte de alegeri? A spart toți banii pe prostii, numai să nu le lase bani celor care urmau după el la guvernare! Pentru că, desigur, așa procedează un bun gospodar…

  După ani lungi de procese cu Ucraina, în sfârșit România a câștigat la Curtea Internațională de Justiție o bună bucată din Marea Neagră, cu tot cu resursele de gaz și petrol de acolo -- Bogdan Aurescu a coordonat echipa care a reprezentat România în procesul de la Curtea Internațională de Justiție.
  Aflând vestea cea mare, românii deja-și frecau mâinile de bucurie că vor avea gaz ieftin, românesc, și că nu vor mai fi la cheremul rușilor!
  Când colo, ce să vezi? Imediat după proces, românii află cu stupoare că de fapt nu vor avea nici un gaz ieftin românesc, pentru că Tăriceanu a concesionat pe vreo 50 de ani toate drepturile de explorare și exploatare (anticipat!) unei companii străine! Care cică “vor plăti redevențe” -- ori știm noi bine cum e cu redevențele astea.

  Omul ăsta este unul dintre cei mai toxici politicieni pe care i-a avut vreodată România, un tip extrem de alunecos care de fiecare dată a găsit o modalitate să se “lipească” de putere (indiferent de culoarea ei!) și a reușit să adune in jurul său oameni cu o “valoare” morală asemănătoare cu a lui: Varujan Vosganian, Daniel Barbu, Teodor Meleșcanu, Toma Petcu, Norica Nicolai și mulți alții asemenea lui… Cum zice și cartea de căpătâi a creștinătății: “După chipul și asemănarea lui“.

  Acum, după ce tocmai a aflat rezultatul de la alegerile europarlamentare din 2019 și a văzut că nu mai are nici o șansă să ajungă președinte al României, vine el cu una nouă: să limiteze și mai mult puterile președintelui României prin modificarea Constituției!

  Mare om, mare caracter… Sunt ironic, desigur.

 • Marc
  ... a scris la 7 iunie 2019, 15:17   [#8]

  Si tot omul asta a mai zis ceva ce-l caracterizează! A spus, tare si apăsat, ca “iată a venit Ioannis asta de pe la Sibiu ca sa ne învețe pe noi, bucureștenii, politica si cum sa smecherim“!! El, adică Tăriceanu, știa de mic copil sa faca “politica si sa smecheresca“! A si dovedit-o de numeroase dăți!
  Si apoi, cata desconsiderare față de provinciali! Ce mai poti spune despre asa NE-om?!…

 • ... a scris la 7 iunie 2019, 17:04   [#9]

  Eu mă tot întreb și nu reușesc să-mi imaginez cum arată cei care-l votează pe Tăriceanu și ALDE!??? Cine sunt ei? Ce au în cap? Ce scurtcircuit s-a produs în mintea lor astfel încât să nu realizeze cât de nociv este individul ăsta pentru politica românească?… și să-l voteze, atât pe el cât și partidul pe care-l conduce!?
  După ultimele alegeri îmi dau seama că sunt vreo 4% dintre români -- un procent EXTREM de mare!!!

  Mă așteptam ca nația română să fie mai sănătoasă… Se pare că nu.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 7 iunie 2019, 17:21   [#10]

  Tare mă bucur că după o lungă perioadă de tăcere ai scris (în sfârșit!) și tu un comentariu, Dane. Tocmai mi-am terminat treaba și am „topit” deja prima bere. Celelalte patru stau cuminte (precum „diasporenii”) să le vină rândul la bot. Nu le voi dezamăgi…

  Tăriceanu ăsta e mai toxic decât oricare politician al ultimelor trei decenii. Îmi place nespus că votanții au priceput asta. Oricâte dezbateri și „bătute de apă în piuă” s-ar face pe toate televiziunile, un lucru e clar: indivizi precum Tăriceanu, Ponta, Orban, Dăncilă, Hunor, Vosganian și alții din aceeași specie nu prea au ce căuta în forul legislativ al patriei.

  Până când să mai facem reverențe în fața impostorilor?

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 7 iunie 2019, 17:30   [#11]

  P.S.: Au mai rămas doar două beri la coadă…

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?