Guest Posting pe blog

Guest Post Guest Posting pe blog

Guest Posting pe blog

Deoarece am avut destul de multe cereri pentru articole de tip “Guest Post”, m-am hotărât să pun la dispoziţia vizitatorilor acestui blog, opţiunea “Guest Post” care permite tuturor vizitatorilor să posteze articole pe acest blog.

Am avut de asemenea cereri pentru Guest Posting comercial, drept urmare se poate face şi Guest Posting comercial însă bineînţeles cotra cost. Guest Posting non-comercial este gratuit, drept urmare dacă aveţi un anumit subiect pe care doriţi să-l faceţi public, aveţi acum posibilitatea să-l publicaţi pe acest site.

Publicarea unui articol este foarte simplă… Intraţi pe pagina Guest Post, aici: http://dan-blog.ro/utile/guest-post, completaţi titlul articolului, scrieţi articolul, selectaţi categoria în care credeţi că se încadrează subiectul vostru şi la final apăsaţi pe butonul “Trimite articol“. Cam asta este tot …

Articolul nu va fi publicat automat, el va fi revizuit/verificat (pentru a corecta eventuale greşeli de ortografie sau exprimare, etc) şi abia după verificarea lui, va apărea pe site.

Guest Post Guest Posting pe blog

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 19 martie 2014 in categoria Advertoriale, Diverse, Internet, Promovare, SEO. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “Guest Posting pe blog”

  1. Francisc

    Domnule Dan,
    Aţi făcut o greşeală fenomenală atunci când aţi permis la toţi proştii (ca mine) să se dea în “spectacol”… Profit de greşeala dumneavoastră şi vă “asaltez” cu scrierile mele. Recunosc că nu mă aştept să fiu “publicat”. Vă mulţumesc, oricum…

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale