Guest Posting pe blog

Guest Post Guest Posting pe blog

Guest Posting pe blog

Deoarece am avut destul de multe cereri pentru articole de tip “Guest Post”, m-am hotărât să pun la dispoziţia vizitatorilor acestui blog, opţiunea “Guest Post” care permite tuturor vizitatorilor să posteze articole pe acest blog.

Am avut de asemenea cereri pentru Guest Posting comercial, drept urmare se poate face şi Guest Posting comercial însă bineînţeles cotra cost. Guest Posting non-comercial este gratuit, drept urmare dacă aveţi un anumit subiect pe care doriţi să-l faceţi public, aveţi acum posibilitatea să-l publicaţi pe acest site.

Publicarea unui articol este foarte simplă… Intraţi pe pagina Guest Post, aici: http://dan-blog.ro/utile/guest-post, completaţi titlul articolului, scrieţi articolul, selectaţi categoria în care credeţi că se încadrează subiectul vostru şi la final apăsaţi pe butonul “Trimite articol“. Cam asta este tot …

Articolul nu va fi publicat automat, el va fi revizuit/verificat (pentru a corecta eventuale greşeli de ortografie sau exprimare, etc) şi abia după verificarea lui, va apărea pe site.

Guest Post Guest Posting pe blog

Categorie articol [ Advertoriale, Diverse, Internet, Promovare, SEO ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Guest Posting pe blog”

 • Francisc
  ... a scris la 22 martie 2014, 22:20   [#1]

  Domnule Dan,
  Aţi făcut o greşeală fenomenală atunci când aţi permis la toţi proştii (ca mine) să se dea în “spectacol”… Profit de greşeala dumneavoastră şi vă “asaltez” cu scrierile mele. Recunosc că nu mă aştept să fiu “publicat”. Vă mulţumesc, oricum…

 • ... a scris la 8 iulie 2021, 16:04   [#2]

  Buna, Dan! Sunt si eu unul din bloggerii care isi doresc sa colaboreze cu tine. Sunt interesata de un guest post. Desigur, poti sa postezi si tu pe site-un meu daca te gandesti la un subiect care sa intereseze femeile (publicul meu tinta). Astept detalii de la tine despre cum putem face acest lucru… O zi frumoasa!

 • ... a scris la 8 iulie 2021, 16:15   [#3]

  Linkul către formularul prin care poți publica articole este acesta: http://dan-blog.ro/utile/guest-post

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?