GSP Tv

GSP TV GSP Tv

Gsp Tv, a fost lansat pe data de 26 iulie 2008 şi este un canal de televiziune axat pe sport. GSP TV a fost lansat de trustul mass-media Intact, trust care deţine şi Gazeta Sporturilor …

Liga I, numită Divizia A înainte de sezonul sezonul 2006/2007, este primul eşalon din sistemul competiţional fotbalistic din România.

În data de 31 martie 2008, Antena 1 împreună cu RCS & RDS a câştigat licitaţia pentru difuzarea meciurilor din Liga I, cu o ofertă de 102 de milioane de euro, pentru o perioadă de trei sezoane de contract. A fost o perioadă în care multă lume nu a reuşit să vadă meciurile din Liga I, deoarece multe dintre firmele de televiziune prin cablu nu au cumpărat drepturile de difuzare pentru GSP TV … Ţin minte cum, foarte mulţi dintre iubitorii de fotbal, căutau “soluţii” pe internet pentru a vedea meciurile care se difuzau pe GSP TV.

GSP TV poate fi vizionat acum şi pe internet, în timp real şi la o calitate ridicată a imaginii. Pentru asta, este suficient să vizitaţi această pagină web, pe care o puteţi salva la “Favorite” (Bookmarks) pentru a avea acces mai rapid la ea …

Pentru a putea viziona GSP TV pe internet, trebuie să aveţi Sopcast si Adobe Flash Player instalat pe calculatorul vostru.

Puteţi de asemenea să măriţi imaginea pe tot ecranul. Pentru asta, puneţi cursorul mouseului (fără să daţi click) în partea de jos a imaginii şi o să apăra bara de meniu pe care în partea dreaptă există butonul pentru maximizare (mărirea imaginii pe tot ecranul).

GSP TV GSP Tv

Dacă doriţi să micşoraţi imaginea din nou, apăsaţi tasta “Esc(Escape). Dacă aveţi întrebări sau dacă nu puteţi viziona postul TV, postaţi un comentariu …

Pentru a viziona GSP TV pe internet, click aici !

Vizionare plăcută !

GSP TV GSP Tv

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 26 iulie 2011 in categoria Televiziune, Radio, Presă. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

8 comentarii la subiectul “GSP Tv”

 1. VASY

  Excelenta treaba Dane cu TV-Online .. Felicitari! Eu pot sa vad doar 3 programe (GSP TV, Dolce Sport1/2), atatea ai pus sau sunt mai multe ?

 2. Dan

  Doar atat am pus … Initial pusesem de fapt doar GSP TV, apoi am mai adaugat si Dolce Sport 1 si 2.

 3. VASY

  Cand am incercat dimineata prima data sa vad programele mergeau toate , acum merge doar GSP TV . Oare e de la mine sau de la site ?

 4. Dan

  Înseamnă că stream-ul nu funcţionează. O să încerc să caut alte stream-uri pentru Dolce Sport.

 5. Rolland

  Acum vorba aia: “Petrică… Petrică… dăi bhă pe GSP n-auzi ?

 6. Bucur

  Excelent, am memorat si eu canalul :x

 7. Yamasha

  GSP o sa fie la liber in curand, asa ca majoritatea televizoarelor vor putea urmari de la tv meciurile.

 8. Cimpoeru Claudiu

  As vrea sa intreb cum pot receptiona GSP TV ? Sunt abonat Digi … Va multumesc, o seara buna.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite