Grațieri, amnistieri și alte alea…

Liviu Dragnea PSD Coada la DNA Grațieri, amnistieri și alte alea…

Câteva vorbe în gol…

Grațieri, amnistieri și alte alea…

Trăim cu toții într-o lume ce nu prea bagă în seamă existența bunului simț. O lume în care obrazul gros e motiv de reușită. O lume în care impertinența e stăpână.

Dacă încerci să spui că tovarășul Dragnea minte, ești catalogat imediat ca fiind propagandist din tabăra lui Soros. Nu mai contează că nenea ăsta reușește să zică trei vorbe mincinoase în două cuvinte. Important e că partidul condus de „eminența sa” a câștigat lupta electorală. Și, ca să fie clar pentru tot „poporul”, a câștigat-o fără drept de apel: trei milioane și-un pic dintre români au pus ștampila pe sigla PSD. Restul au dreptul la tăcere…

Cum să crezi că ai dreptul la revoltă când partidul lui Dragnea e alesul „majorității”? Stai cuminte în banca ta și uiți de orice opoziție, că nu se cade să spui ce crezi. Dacă te revolți și ieși în stradă, e lovitură de stat. C-așa e democrația pesedistă. Ai voie doar să fii de-acord…

Nu știu de ce mi se pare că suntem prea toleranți când, de fapt, noi suntem tolerații…

Autor: Francisc Bouda – (Guest Post)

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 24 ianuarie 2017 in categoria Guest Post, Legislaţie, Politica, Vocea poporului. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

5 comentarii la subiectul “Grațieri, amnistieri și alte alea…”

 1. Francisc întâiul

  Când ies la proteste stradale câteva zeci de mii de români, e lovitură de stat, e mineriadă, e anarhie. Ca să protestezi „democratic” ai nevoie de autorizație.

  Nu e mai bine să bei vreo două perechi de beri în loc să-ți pierzi vremea înjurând un guvern ales de o majoritate?

  Păi da: beția trece, da´ prostia nu! Să ne trăiască guvernul ăsta până la adânci bătrâneți, că mare nevoie avem de o amnistie. Amnezie am vrut să spun…

 2. ciubotaru marc

  Ai aflat ce spune secretarul general adjunct al PSD-ului?:,,Daca vrem,aducem 1 milion de oameni la Cotroceni”Asa ca,,,norocul “nostru este ca ei,adica PSDistii nu vor!
  In aceeasi ordine de idei,aflu ca ,presedintele Iohanis a declansat deja problema referendumului pe tema amnistiei si gratierii.Scrisorile sale au ajuns acum la Parlament.Sunt curios care vor fi reactiile ,,alesilor”neamului?!Si .mai ales,care vor fi efectele acestora?!!…:-w

 3. Francisc întâiul

  Ți-aș fi recunoscător dacă ai șterge primul comentariu, Dane. Am reușit să mă îmbăt ca porcul și mi-am lăsat copitele pe tastatură.

  Nu te mira, „comemorez” și eu „mica unire”. Că dacă zice guvernul că e sărbătoare, păi sărbătoare să fie.

 4. Francisc întâiul

  Fii serios, Marcele. De unde să aducă PSD-ul un milion de oameni la Cotroceni? E bine că nu vor, că ce ne-am face dacă și-ar propune să o facă?

  Vai de mine și de noi că trebuie să mergem la palat…

 5. Dan

  Asta cu “autorizatia” pentru protest, n-are nimic de-a face cu democrația adevărată. Protestul este ar trebui sa fie un drept fundamental care n-ar trebui îngrădit în nici un fel, atâta timp cât se protestează civilizat.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro