Grațieri, amnistieri și alte alea…

Liviu Dragnea PSD Coada la DNA Grațieri, amnistieri și alte alea…

Câteva vorbe în gol…

Grațieri, amnistieri și alte alea…

Trăim cu toții într-o lume ce nu prea bagă în seamă existența bunului simț. O lume în care obrazul gros e motiv de reușită. O lume în care impertinența e stăpână.

Dacă încerci să spui că tovarășul Dragnea minte, ești catalogat imediat ca fiind propagandist din tabăra lui Soros. Nu mai contează că nenea ăsta reușește să zică trei vorbe mincinoase în două cuvinte. Important e că partidul condus de „eminența sa” a câștigat lupta electorală. Și, ca să fie clar pentru tot „poporul”, a câștigat-o fără drept de apel: trei milioane și-un pic dintre români au pus ștampila pe sigla PSD. Restul au dreptul la tăcere…

Cum să crezi că ai dreptul la revoltă când partidul lui Dragnea e alesul „majorității”? Stai cuminte în banca ta și uiți de orice opoziție, că nu se cade să spui ce crezi. Dacă te revolți și ieși în stradă, e lovitură de stat. C-așa e democrația pesedistă. Ai voie doar să fii de-acord…

Nu știu de ce mi se pare că suntem prea toleranți când, de fapt, noi suntem tolerații…

Autor: Francisc Bouda – (Guest Post)

iliescu ponta dragnea Grațieri, amnistieri și alte alea…

Categorie articol [ Guest Post, Legislaţie, Politica, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Grațieri, amnistieri și alte alea…”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 24 ianuarie 2017, 12:34   [#1]

  Când ies la proteste stradale câteva zeci de mii de români, e lovitură de stat, e mineriadă, e anarhie. Ca să protestezi „democratic” ai nevoie de autorizație.

  Nu e mai bine să bei vreo două perechi de beri în loc să-ți pierzi vremea înjurând un guvern ales de o majoritate?

  Păi da: beția trece, da´ prostia nu! Să ne trăiască guvernul ăsta până la adânci bătrâneți, că mare nevoie avem de o amnistie. Amnezie am vrut să spun…

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 24 ianuarie 2017, 12:47   [#2]

  Ai aflat ce spune secretarul general adjunct al PSD-ului?:,,Daca vrem,aducem 1 milion de oameni la Cotroceni”Asa ca,,,norocul “nostru este ca ei,adica PSDistii nu vor!
  In aceeasi ordine de idei,aflu ca ,presedintele Iohanis a declansat deja problema referendumului pe tema amnistiei si gratierii.Scrisorile sale au ajuns acum la Parlament.Sunt curios care vor fi reactiile ,,alesilor”neamului?!Si .mai ales,care vor fi efectele acestora?!!…:-w

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 24 ianuarie 2017, 12:48   [#3]

  Ți-aș fi recunoscător dacă ai șterge primul comentariu, Dane. Am reușit să mă îmbăt ca porcul și mi-am lăsat copitele pe tastatură.

  Nu te mira, „comemorez” și eu „mica unire”. Că dacă zice guvernul că e sărbătoare, păi sărbătoare să fie.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 24 ianuarie 2017, 12:57   [#4]

  Fii serios, Marcele. De unde să aducă PSD-ul un milion de oameni la Cotroceni? E bine că nu vor, că ce ne-am face dacă și-ar propune să o facă?

  Vai de mine și de noi că trebuie să mergem la palat…

 • ... a scris la 24 ianuarie 2017, 22:22   [#5]

  Asta cu “autorizatia” pentru protest, n-are nimic de-a face cu democrația adevărată. Protestul este ar trebui sa fie un drept fundamental care n-ar trebui îngrădit în nici un fel, atâta timp cât se protestează civilizat.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?