GPU-Z

GPU Z GPU Z

GPU-Z download

In articolul precedent, va spuneam despre CPU-Z, programul care ofera informatii detaliate despre procesor, placa de baza si memoriile RAM. Ei bine, GPU-Z este o aplicatie identica dar care ofera informatii despre placa video.

Spuneam tot in articolul precedent ca, inainte cu ceva vreme foloseam Everest, pentru a gasi informatii exacte despre componentele din calculator, Everestul afisa pe langa multe alte informatii, si informatii referitoare la placa video. GPU-Z este o alternativa foarte buna la Everest, in ceea ce priveste placa video … Bineinteles ca, la fel ca CPU-Z, GPU-Z este o aplicatie gratuita si cel putin varianta pe care o gasiti in acest articol, nici macar nu trebuie instalata. Lansati doar aplicatia, si imediat va afisa informatii exacte despre placa voastra video.

Download GPU-Z

Iata si un prinscreen cu informatiile afisate de GPUZ despre placa mea video:

GPU Z GPU Z

Categorie articol [ Software ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “GPU-Z”

  • ... a scris la 9 iulie 2011, 12:19   [#1]

    :x

  • ... a scris la 9 iulie 2011, 18:53   [#2]

    Ambele aplicatii sunt bune, mai ales ca sunt specifice pentru procesor si placa video, totusi nici macar impreuna nu inlocuiesc Everestul care acopera o mult mai mare varietate de informatii. Cat despre faptul ca nu e free… este si varianta home edition free… dar oricum, sa fim seriosi cat de mare problema e sa “cumperi” un soft ;)

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?