GPU-Z

GPU Z GPU Z

GPU-Z download

In articolul precedent, va spuneam despre CPU-Z, programul care ofera informatii detaliate despre procesor, placa de baza si memoriile RAM. Ei bine, GPU-Z este o aplicatie identica dar care ofera informatii despre placa video.

Spuneam tot in articolul precedent ca, inainte cu ceva vreme foloseam Everest, pentru a gasi informatii exacte despre componentele din calculator, Everestul afisa pe langa multe alte informatii, si informatii referitoare la placa video. GPU-Z este o alternativa foarte buna la Everest, in ceea ce priveste placa video … Bineinteles ca, la fel ca CPU-Z, GPU-Z este o aplicatie gratuita si cel putin varianta pe care o gasiti in acest articol, nici macar nu trebuie instalata. Lansati doar aplicatia, si imediat va afisa informatii exacte despre placa voastra video.

Download GPU-Z

Iata si un prinscreen cu informatiile afisate de GPUZ despre placa mea video:

GPU Z GPU Z

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 9 iulie 2011 in categoria Software. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “GPU-Z”

  1. Bucur

    :x

  2. DarXyde

    Ambele aplicatii sunt bune, mai ales ca sunt specifice pentru procesor si placa video, totusi nici macar impreuna nu inlocuiesc Everestul care acopera o mult mai mare varietate de informatii. Cat despre faptul ca nu e free… este si varianta home edition free… dar oricum, sa fim seriosi cat de mare problema e sa “cumperi” un soft ;)

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite