GPS-uri montate in masina

gps GPS uri montate in masina

GPS-ul a inceput deja sa faca parte din viata noastra de zi cu zi… Este un instrument foarte util, pe care si eu il folosesc atunci cand ies din tara, insa si in Romania, in concedii in special, atunci cand caut vreun obiectiv turistic, un hotel, o benzinarie, etc …

Eu am preferat sa merg pe varianta unui GPS integrat in telefonul mobil, si pot sa spun ca sunt foarte multumit de el pana acum. Am preferat sa aleg aceasta varianta, deoarece se mai intampla sa nu merg intotdeauna cu masina mea, ori telefonul mobil il am tot timpul cu mine.

Insa de la a utiliza GPS-ul in scopuri practice si pana la a face o obsesie din asta, este cale lunga … Garvin Nolte, autorul filmuletului de mai jos, si-a montat nu mai putin de 26 de navigatoare GPS in masina … No Comment.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 8 septembrie 2010 in categoria Auto / Moto. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite