GPS pentru Android

gps android GPS pentru Android

GPS pentru Android

Telefoanele mobile intelegente (smartphone-urile) au evoluat foarte mult in ultima perioada, au aparut modele noi de telefoane iar companii care pana acum nu produceau pana acum smartphone-uri, au intrat si ele in lupta pe acest segment de piata …

Una dintre companiile care a urcat fulminant in topuri pe segmentul telefoanelor mobile este SAMSUNG. O mare parte a telefoanelor mobile Samsung utilizeaza sistemul de operare Android. Daca in materie de aplicatii, Symbianul celor dela Nokia era candva “in top”, iata ca au inceput sa apara tot mai multe aplicatii si pentru Android.

Una dintre aplicatiile de mare importanta pentru un smartphone, este bineinteles software-ul GPS. Dupa o scurta analiza a programelor GPS pentru Android, am ajuns la concluzia ca una dintre solutiile bune de software GPS pentru Android este IGO, un software GPS destul de bine cunoscut de catre utilizatorii romani si care acum poate fi instalat si pe sistemele de operare Android.

iGO My Way 2010 a fost deja instalat si testat pe diverse telefoane mobile cu sistem de operare Android, printre care si deja celebrele smartphone-uri Samsung Galaxy. Pentru iGO My Way 2010 exista atat harti ale tarilor din Europa cat si harta Romaniei.

Prin urmare, daca aveti un Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S2 sau un alt telefon cu sistem de operare Android care are modul GPS incorporat si sunteti in cautarea unui program GPS pentru telefon, puteti incerca aplicatia iGO My Way 2010.

Categorie articol [ Mobile Software ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “GPS pentru Android”

 • ... a scris la 16 iunie 2011, 23:44   [#1]

  iGo e chiar foarte bun, recomand cu caldura (merge si pe winmobile)

 • ... a scris la 19 iunie 2011, 20:46   [#2]

  Telefoanele se dezvoltă din ce în ce mai mult! :d

 • Mircea
  ... a scris la 27 iunie 2011, 21:14   [#3]

  Salut. Unde pot gasi aplicatia iGo pentru Android ? Am tot cautat pe net insa gasesc doar hartile instalate deja pe receptoare GPS. Am un telefon cu Android si as vrea sa instalez iGo dar nu stiu de unde sa iau hartile (pe card).
  Va multumesc!

 • ... a scris la 2 august 2013, 15:37   [#5]

  Exista aplicatii GPS gratuite, pentru Android… vezi aici: http://dan-blog.ro...ru-android-2.html

Trackbacks

 1. GPS pentru Android

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?