GPS cu detector radar

GPS cu detector radar incorporat

passport iq 150 GPS cu detector radar

In sfarsit a aparut si asa ceva: navigator GPS, cu detector radar incorporat. Din pacate, deocamdata este disponibil doar in America, pe siteul oficial al celor de la Passport IQ livrarile se se fac doar in America, insa banuiesc ca este doar chestiune de timp pana cand vor incepe sa faca livrari si in alte tari sau de ce nu, poate ca in curant companiile deja celebre in productia acestor tipuri de gadget-uri, cum ar fi Tom-Tom, Garmin, Mio, etc, vor incepe si ei sa produca navigatoare GPS cu detector de radar incorporat.

Passport IQ detecteaza radarul folosind unde laser. In momentul in care este detectat un radar, este afisata pe ecran o atentionare si informatii despre radarul detectat, cum ar fi frecventa de functionare a radarului. Daca exista zone cu alarme false de radar, exista optiunea “Mark Location” cu care aceste zone pot fi “marcate”, astfel incat alarmele false sa fie cat mai putine.

passport iq GPS cu detector radar

Navigatorul Passport IQ dispune de un ecran tactil de 5 inch si costa aproximativ 650 de dolari. Probabil ca odata cu aparitia pe piata a altor modele de navigatoare GPS cu detector radar incorporat, pretul acestor aparate va scadea destul de mult … Astept sa vad si pe magazinele noastre online, astfel de aparate …
iq detector GPS cu detector radar

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 28 octombrie 2010 in categoria Hardware. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “GPS cu detector radar”

  1. Ioan Pusca

    Nice

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale