Gore din Cluj Napoca

288aufn Gore din Cluj Napoca

Cred ca aproape toti locuitorii din Cluj Napoca au auzit de Gore. Eu il cunosc (din vedere) pe Gore de prin 1995, de pe vremea cand locuiam la Cluj … Au trecut aproape 15 ani de atunci, si vad ca este … neschimbat (aproape). In afara de faptul ca s-a umflat (la brate in special) ca un balon, si i-au mai cazut niste dinti (nu stiu daca din cauza cariilor, sau a pumnilor…), in rest este … neschimbat.
Deh … Prostia nici nu doare, da’ nici nu trece…

Am gasit pe net niste filmulete cu Gore, invitat la emisiunea “Nopti Albe” … Nici prezentatorul nu e foarte departe … (intelegeti voi) yahoo laughloud Gore din Cluj Napoca … Nu degeaba e zicala “Cum e turcul, si pistolul”. Asa televiziune, asa invitati … Urmariti doar filmuletele, cuvintele sunt … de prisos …

Categorie articol [ Diverse ]
Tagged with: [ , , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Gore din Cluj Napoca”

  • Andrei T.
    ... a scris la 2 februarie 2010, 6:25   [#1]

    Cum sa fii chiar atata de prost ? Nu se poate mai frate !

  • ... a scris la 7 august 2013, 19:28   [#2]

    cn al cun bine pe gore n-are curaj sa vorbeasca urat de , el omu ai place sa faca caterink sa faca show dar prost nu e…. si in privinta la zmardoiala rupe n-are arversar sau n-avea! vorba lu cineva care a lasat comm jos dintr-un pumn darama 4 si a facut multe ce n-a facut multi interlopii lasati gura mica nici un interlop din romania n-are curaj sa se i-a de el va spun bine ca-l; cun e nr 1…. si nu e baiat rau!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?