Google Plus este enervant

google Plus Google Plus este enervant

Google Plus este enervant

Google Plus este (sau a devenit) de-a dreptul enervant. Este agasant … şi ori de câte ori i-am spus asta, nu vrea să priceapă şi basta.

Dacă de fiecare dată când mă loghez pe Google Plus şi-mi apare căsuţa aceea enervantă în care ăştia de la Google îmi cer să introduc numărul de telefon, eu bifez “că nu vreau”, de ce naiba mă mai întreabă şi a doua oară, şi a treia oară, şi a patra oară, şi a n-şpea oară ? Păi dom’le, dacă eu n-am chef să-ţi spun numărul meu de telefon, de ce eşti atât de tâmpit încât să nu înţelegi asta ?

Aaaa, că … cică, pentru recuperarea contului … Păi ştiţi ceva? Fac “ceva” pe contul vostru de c***t ! Uite d-aia, niciodată n-o să ajungeţi nici măcar la glezna celor de la Facebook … pentru că şi aia m-au întrebat de numărul de telefon, dar dacă le-am spus o dată că n-am chef să-l dau, gata … m-au lăsat în pace. Dar voi, nu şi nu … o ţineţi pe-a voastră, una şi bună … inapţilor!

google Plus Google Plus este enervant

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 15 martie 2014 in categoria Internet. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Google Plus este enervant”

 1. Marius

  De multe ori asa se intampla. Aduc imbunatatiri, vin cu idei noi, cu o multitudine de servicii, dupa care -- probabil din prea mult exces de zel -- se insista cu o ciudatenie care te incurca si iti face mai mult nervi. Eventual poti sa-ti inchipui ca chestia aia tine loc de reclama :)

 2. Aimond

  O chestie…. facebook nu iti da tie bani… numarul de telefon e foarte util in cont… daca nu-ti place nu intra… da google iti promoveaza site-ul nu uita.

 3. Antal

  Faci o confuzie. Nu Google Plus îţi cere numărul, ci Google. Mie mi l-a cerut mai demult YouTube, aşa că G+ nu m-a mai întrebat de el. Sunt singurii sau oricum printre cei puţini care îţi oferă two step verification. Este util, cel puţin pentru unii.

  Oricum de la Google n-am primit niciodată spam SMS de câţi ani le-am dat numărul. Primesc în schimb de la bănci româneşti şi firme de escroci tot din România. A, să nu uit: şi de la jegurile politice când sunt alegeri.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro