Google Plus este enervant

google Plus Google Plus este enervant

Google Plus este enervant

Google Plus este (sau a devenit) de-a dreptul enervant. Este agasant … şi ori de câte ori i-am spus asta, nu vrea să priceapă şi basta.

Dacă de fiecare dată când mă loghez pe Google Plus şi-mi apare căsuţa aceea enervantă în care ăştia de la Google îmi cer să introduc numărul de telefon, eu bifez “că nu vreau”, de ce naiba mă mai întreabă şi a doua oară, şi a treia oară, şi a patra oară, şi a n-şpea oară ? Păi dom’le, dacă eu n-am chef să-ţi spun numărul meu de telefon, de ce eşti atât de tâmpit încât să nu înţelegi asta ?

Aaaa, că … cică, pentru recuperarea contului … Păi ştiţi ceva? Fac “ceva” pe contul vostru de c***t ! Uite d-aia, niciodată n-o să ajungeţi nici măcar la glezna celor de la Facebook … pentru că şi aia m-au întrebat de numărul de telefon, dar dacă le-am spus o dată că n-am chef să-l dau, gata … m-au lăsat în pace. Dar voi, nu şi nu … o ţineţi pe-a voastră, una şi bună … inapţilor!

google Plus Google Plus este enervant

Categorie articol [ Internet ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Google Plus este enervant”

 • ... a scris la 15 martie 2014, 10:50   [#1]

  De multe ori asa se intampla. Aduc imbunatatiri, vin cu idei noi, cu o multitudine de servicii, dupa care -- probabil din prea mult exces de zel -- se insista cu o ciudatenie care te incurca si iti face mai mult nervi. Eventual poti sa-ti inchipui ca chestia aia tine loc de reclama :)

 • ... a scris la 15 martie 2014, 14:13   [#2]

  O chestie…. facebook nu iti da tie bani… numarul de telefon e foarte util in cont… daca nu-ti place nu intra… da google iti promoveaza site-ul nu uita.

 • ... a scris la 16 martie 2014, 9:27   [#3]

  Faci o confuzie. Nu Google Plus îţi cere numărul, ci Google. Mie mi l-a cerut mai demult YouTube, aşa că G+ nu m-a mai întrebat de el. Sunt singurii sau oricum printre cei puţini care îţi oferă two step verification. Este util, cel puţin pentru unii.

  Oricum de la Google n-am primit niciodată spam SMS de câţi ani le-am dat numărul. Primesc în schimb de la bănci româneşti şi firme de escroci tot din România. A, să nu uit: şi de la jegurile politice când sunt alegeri.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?