Google Music

google music Google Music

Google Music

Incet dar sigur, ne indreptam catre tehnologia “Cloud computing”, iar Google face pasi repezi in acest sens. Scopul urmarit este bineinteles castigul sumelor uriase din zona de publicitate online, motiv pentru care majoritatea serviciilor de acest gen sunt oferite in mod gratuit, utilizatorilor.

Odata ce proiectul Google Music va deveni accesibil tuturor, este foarte probabil sa asistam daca nu la disparitia anumitor siteuri web, macar la o scadere drastica a numarului de vizitatori ai siteurilor respective, un exemplu ar putea fi deja celebrul site Trilulilu.ro, unde majoritatea utilizatorilor sunt obisnuiti sa posteze si sa asculte muzica.

Google Music este un serviciu online care se afla deocamdata in faza de testare, sub numele de Music Beta. Acest serviciu online, va permite sa ne incarcam toata colectia noastra de muzica, pe serverele Google. Odata ce toata coletia noastra de muzica a fost incarcata in contul nostru de utilizator, aceasta va putea fi accesata oricand si oriunde cu conditia sa utilizam un dispozitiv compatibil cu acest serviciu si bineinteles sa avem conexiune la internet.

google music Google Music

In acest moment, accesarea serviciului Music Beta necesita folosirea unui browser cu suport pentru tehnologie flash, fapt ce exclude din start toate dispozitivele Apple, insa va putea fi utilizat orice dispozitiv care are de exemplu sistem de operare Android, minim versiunea 2.2 …

Google Music, va functiona ca un serviciu personal de stocare a datelor în care utilizatorii vor purta întreaga responsabilitate pentru fişierele încărcate şi vor avea obligaţia legală de a deţine versiuni licenţiate pentru fiecare din melodiile copiate în mediul online. Cel putin in prima faza, conturile de utilizator pentru serviciul Google Music pot fi create doar pe bază de invitaţie.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 29 iulie 2011 in categoria Diverse. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Google Music”

 1. Bucur

  pana se va lansa oficial sa vedem cei de capul lui :P

 2. cristian

  Până se lansează Google Music în toată lumea eu m-am orientat sper groveshark.com și youtube.com.
  De trilulilu.ro și vplay.ro m-am lăsat și mă las și de muzica ținută în calculator pe care o ascult tot mai rar.

 3. David

  Nu vad rostul, oricum ei detin si Youtube.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite