Google Maps Romania a fost lansat oficial

In sfarsit, a fost lansat si Google Maps Romania

google maps Google Maps Romania a fost lansat oficial

Dupa indelungi asteptari din partea utilizatorilor romani, iata ca in sfarsit a fost lansat oficial si Google Maps Romania

Google Maps Romania, poate fi accesat la urmatoarea adresa web: http://maps.google.ro si este accesibil din orice browser web.
De asemenea, Google Maps Romania poate fi accesat si de pe telefoanele mobile, la urmatoarea adresa: http://m.google.ro/maps

Google Maps Romania permite utilizatorilor sa acceseze harti online, sa caute companii, sa plaseze anunturi gratuite prin intermediul Google Maps Local Business Centre, sa creeze harti proprii si sa caute diferite locuri.

google maps romania Google Maps Romania a fost lansat oficial

Google Maps Romania poate fi vizualizat in mai multe feluri.

* Butonul „Harta” afiseaza o harta traditionala, utila pentru gasirea unei adrese sau pentru definirea unui traseu, de exemplu de la punctul A la punctul B.
* Pentru o explorare detaliata, utilizatorii pot folosi butonul „Satelit”, care afiseaza fotografii luate din satelit si din aer.
* Vederea tip „Teren” afiseaza configuratia fizico-geografica a unei zone (evidentiaza de exemplu muntii si dealurile).

Daca utilizatorii sunt interesati sa gaseasca mai multe informatii despre localitatea pe care o cauta (pentru o calatorie sau un amplasament nou pentru intalniri de afaceri), acestia se pot folosi de informatiile suplimentare prezente in mapplet-uri sub forma de fotografii Panoramio, feed-uri in timp real oferite de webcam-uri sau din articole Wikipedia.

Totusi, se pare ca la capitolul detalii, Google Maps Romania nu sta foarte bine, avand in vedera ca exista de exemplu strazi in Bucuresti, care nu apar, sau care apar dar cu denumirile vechi … Aici se pare ca mai au de lucrat … Sa speram ca in timp vor fi actualizate toate datele astfel incat sa ne putem folosi cat ma bine de Google Maps Romania

Categorie articol [ Internet ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Google Maps Romania a fost lansat oficial”

 • ... a scris la 22 aprilie 2010, 19:04   [#1]

  oricine poate contribui la realizarea hartii (voi reveni cu detalii). chiar si eu am contribuit cu cateva strazi pentru localitatea unde locuiesc.

 • ... a scris la 23 aprilie 2010, 9:37   [#2]

  am promis ca revin cu explicatii asa ca iata: pentru a edita harta google, trebuie mai intai sa aveti un cont de google, iar apoi intrati pe maps.google.com, undeva un dreapta sus, apare un link edit, click si spor la treaba!

 • ... a scris la 27 aprilie 2010, 17:36   [#3]

  Cei de la Google, au lansat versiunea 3D a hartilor din cadrul serviciului Google Maps. Pentru vizualizarea hartilor in format 3D, va trebui sa accesati aceasta adresa si sa instalati un plugin.

  Pluginul poate fi instalat si daca accesati Google Maps, si dati click pe optiunea “Earth” din meniul hartii.

  Nu toata harta va fi 3D, ci doar anumite obiective turistice, prin urmare, pentru a vizualiza regiunile lipsite de efectul 3D, va trebui s autilizati versiunea clasica 2D, de la Google Maps.

 • ... a scris la 7 iulie 2010, 11:30   [#4]

  Ce inseamna concurenta :) Bing Maps (Microsoft) au facut si ei update la harti dupa ce de curand Google Maps au facut si ei update. Mai multe orase din Romania de dimensiuni medii alaturi de cele mari au hartile la nivel de strada!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?