Google Chrome Portable v6.0.472.63 – download

Google Chrome Portable v6.0.472.63

Google Chrome Google Chrome Portable v6.0.472.63  download

La ora actuala, Google Chrome este cel mai rapid browser de pe piata. Are neajunsurile lui, in special la capitolul “interpretarea datelor”, unde nu se ridica la nivelul lui Mozilla Firefox, insa pentru multa lume este mai importanta viteza de incarcare a paginilor web decat faptul ca anumite siteuri nu sunt afisate asa cum trebuie, sau anumite optiuni de pe siteuri nu pot fi vazute de catre utilizatori, deoarece Google Chrome nu stie sa le interpreteze …

Daca mai in urma cu ceva timp, disutam de Mozilla Firefox Portable Edition, iata ca acum exista si Google Chrome Portable Edition.

La ce este bun ? Ei bine, puteti instala Google Chrome Portable pe un stick USB, va faceti toate setarile la browser, va incarcati bookmarks in Google Chrome Portable, si aveti tot timpul la voi, browserul preferat cu toate setarile facute, si cel mai important, cu bookmarks-urile voastre. Iar daca mergeti undeva, pe un alt calculator, si nu vreti sa lasati “urme” pe acel calculator, introduceti stickul vostru USB in acel calculator, si rulati Google Chrome Portable direct de pe stick-ul vostru USB, in acest fel toate informatiile confidentiale vor fi stocate pe stickul vostru USB, nu pe calculator …

Puteti descarca Google Chrome Portable de aici:

download Google Chrome Portable

Categorie articol [ Software ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Google Chrome Portable v6.0.472.63 – download”

 • Zinna
  ... a scris la 20 octombrie 2010, 9:49   [#1]

  Dupa cum stii, nu sunt o specialista, dar am senzatia ca in comparatia Google Chrome -- Mozilla Firefox pui fata in fata viteza cu calitatea citirii…Pe langa faptul ca ar fi de dorit sa le avem pe amandoua la un loc, eu cred ca totusi calitatea e mai importanta.:-?

 • ... a scris la 20 octombrie 2010, 10:34   [#2]

  Sincer, nu-mi explic cum de un browser ca Google Chrome, nu a reusit sa-si rezolve problemele de interpretare avand in vedere ca este dezvoltat de catre gigantul Google. Sunt cateva chestiuni absolut banale, pe care ar trebui sa le stie orice browser si de care Google Chrome habar nu are … Cum ar fi de exemplu comanda “blink” … Sau, ca un alt exemplu, anumite scripturi Java/Ajax, pe care Mozilla le interpreteaza fara probleme, Google Chrome habar nu are de ele. Si chestiunea respectiva poate fi testat direct pe acest blog: -- daca folositi Mozilla Firefox, o sa vedeti ca aveti posibilitatea sa va editati propriile voastre comentarii, la fiecare comentariu al vostru apar niste mici link-uri la sfarsitul comentariului. Daca intrati de pe Google Chrome, acele linkuri nu apar, Google Chrome nu stie sa le interpreteze.

 • ... a scris la 21 octombrie 2010, 6:27   [#3]

  Eu cred ca in viitorul apropiat Google Chrome va fi aproape perfect . Va incarca paginile mult mai repede si de o calitate superioara .

 • ... a scris la 21 octombrie 2010, 11:29   [#4]

  Sper …

Trackbacks

 1. Internet Explorer 9 – Beta 2

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?