Google Buzz

Ce este Google Buzz ?

Google Buzz Google Buzz

Dupa cum am scris chiar in articolul precedent, Google se pare ca nu se mai opreste din cursa nebuneasca pornita in ultimul timp, pentru “cucerirea” a cat mai multi utilizatori. Cel putin pana acum, au demonstrat ca sunt cerebrali, oferind gratuit majoritatea serviciilor, si taxand doar acele servicii care se adreseaza firmelor sau persoanelor care chiar isi permit sa plateasca servicii online … Asta este de apreciat.
In plus, indiferent daca sunt gratuite sau platite, serviciile oferite de Google sunt de calitate, asta este probat deja si e incotestabil… Si asta este de apreciat.

O alta noutate cu care a venit Google si pe care vreau sa o supun atentiei cititorilor acestui blog, este Google Buzz.
Google Buzz, se vrea a fi rivalul siteurilor de socializare Facebook si Twitter. Google Buzz permite postarea de poze, videoclipuri si texte si este deja implementat in Gmail, servicul de email gratuit oferit de Google si care are deja 176 de milioane de utilizatori. Are anumite caracteristici de la Twitter, in sensul ca se poate urmari ce mesaje pun prietenii din lista, dar si anumite caracteristici de la Facebook, avand in vedere ca utilizatorii pot arata daca le place sau nu continutul postat de catre o anumita persoana. Sa vedem ce evolutie va avea Google Buzz, si daca va reusi sa ajunga sau poate chiar sa “detroneze” deja celebrele siteuri de socializare Twitter, Facebook, Digg, Delicious sau altele …

Iata si un filmulet de prezentare a serviciului Google Buzz:

Categorie articol [ Internet ]
Tagged with: [ , , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?