Google a cumpărat Motorola

motorola Google a cumpărat Motorola

Google a cumpărat Motorola

Motorola Mobility, divizia care se ocupă cu producerea telefoanelor mobile în cadrul companiei Motorola, a fost cumparata de catre Google.

In ultima perioada de timp, Motorola Mobility era separata de compania mama Motorola, in incercarea de a reveni pe piata telefoanelor mobile unde Motorola a pierdut foarte mult teren (in special in Europa) in lupta cu gigantii Apple, Samsung si Nokia …

Google a mai incercat lansarea pe piata a unor telefoane mobile, insa nu cu foarte mare succes, Nexus One produs de catre cei de la HTC si Nexus S produs de catre cei de la Samsung nu au reusit sa convinga foarte multa lume sa renunte la deja consacratele branduri Apple, Nokia sau mai nou Samsungul care a venit puternic din urma …

Sistemul de operare al noilor telefoane Motorola, cel mai probabil va fi Android-ul celor de la Google, care de altfel este un sistem de operare foarte reusit si care a inceput sa aiba tot mai multi fani in randul posesorilor de telefoane mobile inteligente. Sa vedem cum vor evolua lucrurile …

motorola defy Google a cumpărat Motorola

Categorie articol [ Stiri si noutati GSM ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Google a cumpărat Motorola”

 • ... a scris la 16 august 2011, 6:04   [#1]

  Eu îmi amintesc cu drag de primul meu telefon mobil, care era exact un Motorola, cam cât o cărămidă mai mică, cu antenă telescopică !:d Le doresc succes celor de la Google cu Motorola lor !

 • ... a scris la 16 august 2011, 10:19   [#2]

  Primul meu telefon mobil gsm (dupa Telemobil), a fost tot un Motorola :) … Ce vremuri …

 • JoinT
  ... a scris la 16 august 2011, 16:07   [#3]

  Dane, vezi ca mai nou modele HTC au devenit foarte bine cotate pe piata, asta dupa ce au schimbat sistemul de operare, in speta au trecut de la Windows Mobile, la Android. E o diferenta de la cer la pamant. Am avut HTC Touch Diamond pe care nu l-am suportat din cauza sistemul de operare (Windows Mobile), dar am butonat recent un HTC pe Android. Merge brici.

 • ... a scris la 20 august 2011, 23:21   [#4]

  Interesanta veste. Daca Google a cumparat Motorola atunci categoric telefoanele vor fi schimbate radical. Sunt curios care va fi evolutia.

 • ... a scris la 8 aprilie 2012, 19:11   [#5]

  Primele telefoane mobile..motorola..ce bune mai erau ! Aveau si antene mari sa ai semnal, acu iti trebuie amplificator gsm in unele zone, ca sa ai semnal!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?