Golaniada…

Zi109AB Golaniada...

Golani și „golănisme”…

Nu pot să cred că după 30 de ani trecuți de la dărâmarea zidului berlinez și explozia mămăligii mioritice încă mai există tovarăși convinși că dreptul la protest are nevoie de aprobarea autorităților.

Nu am cum să înțeleg (așa-s eu, mai greu de cap!) de ce unii încă mai cred și astăzi că cetățenii din Piața Universității anului 1990 erau niște golani, iar minerii oameni de bine ce au adus liniștea și au salvat „democrația” cu bâtele lor.

De trei decenii ne tot căznim să ieșim din rahatul în care ne zbatem. Minerii trecutului au devenit între timp pensionarii prezentului, dar golanii de-atunci tot golani au rămas. Oameni de bine nu sunt ăia ce își văd de treabă, ci băieții (unii zic că au ochi albaștri) care le au cu papagalul. Adică ăia pe care îi tot votăm ca să ne dea!

Ne așteaptă o rundă de alegeri (a câta oare?) în care tot felul de „speciali” își schimbă locul pe liste ca să ne prostească încă o dată. Traseismul politic a înflorit în toamna asta mai abitir decât în primăvară.

În loc de „limbincurism” prefer golănia. Și câteva beri …

Autor: Francisc Bouda – (Guest Post)

Categorie articol [ Guest Post, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Golaniada…”

  • EU, Civi Lezatu'
    ... a scris la 23 septembrie 2020, 0:27   [#1]

    Am prins ideea, domnule Francisc, decât “rimjob” mai bine “blowjob”. EU unul m-am decis s-aștept vremurile în care nu le voi mai auzi strigate-n public nici pe una, nici pe cealaltă, golănie exprimănd ambele, deopotrivă!

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?