Girafă vs leoaică – Înălţimea contează!

girafa girafe Girafă vs leoaică   Înălţimea contează!

Girafă vs leoaică – Înălţimea contează!

Circulă pe net zilele acestea, un filmuleţ realizat de către cei de la BBC, în care au fost surprinse momentele în care un grup de leoaice încearcă să vâneze o girafă. Iar din imaginile surprinse şi din “rezultatul” vânătorii, putem trage o concluzie: înălţimea contează! Şi putem constata că regula este valabilă şi în viaţa de zi cu zi a … oamenilor.

Altfel spus, legile naturii funcţionează identic şi în cazul “homo sapiens”. O spune cineva care a văzut destul de multe la viaţa lui, doar că nu era BBC şi nu erau girafe şi lei, ci … homo sapiens! Asta se întâmpla, bineînţeles, în urmă cu ani de zile, pe vremea când eram şi eu mai “tânăr şi neliniştit” cum se spune …

Filmuleţul are peste 20 de milioane de vizualizări. Nu ştiu cum fac cei de la BBC (sau alţii), însă mă gândesc cât de multă răbdare trebuie să ai ca să surprinzi astfel de momente? Mă refer la cameramani.


Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 1 mai 2017 in categoria Documentare. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “Girafă vs leoaică – Înălţimea contează!”

  1. Severus

    Ce palituri si-a luat leoaica, i-a anulat girafa zborul :)

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro