Gigi Becali îl face praf pe Sebi Ghiță!

gigi becali steaua Gigi Becali îl face praf pe Sebi Ghiță!

Gigi Becali spune: “Sebastian Ghiță este un mincinos!

Cine cunoaște bine oamenii și mai ales cine-l cunoaște pe Gigi Becali, în mod sigur știu multe despre genul acesta de persoane, persoane care se ghidează după anumite reguli (mai “speciale”), care respectă anumite reguli și principii și au propriul lor sistem de valori. Motiv pentru care, credibilitatea lui Gigi Becali în momentul în care face niște afirmații este cu mult peste ceea ce spune, de exemplu, Sebastian Ghiță.

Gigi Becali este genul de om care scoate pe gură, fără rușine și fără nici o urmă de jenă, exact ce are și-n cap. În comunicare este foarte direct, fără rețineri de nici un fel și nu-i este deloc frică să facă afirmații de orice fel, asumându-și răspunderea (de orice fel!) pentru afirmațiile sale.

Să nu uităm că “gura aia mare” a lu’ Becali i-a adus și multe necazuri în viață! Și tot degeaba, el în continuare scoate pe gură tot ce are-n cap.

Într-o conferință de presă de la “palat”, Gigi Becali șterge pe jos cu Sebi Ghiță! Și nu doar cu el…


Categorie articol [ Stiri ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “Gigi Becali îl face praf pe Sebi Ghiță!”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 28 martie 2018, 15:46   [#1]

  Hai bă, Dane ! Chiar crezi ce spune Becali? Când un mincinos spune despre alt mincinos că e mincinos, e mai mincinos decât mincinosul despre care spune că minte.

  Gigi Becali e un personaj ce a știut cum să facă bani, profitând de prostia celorlalți. Noi suntem ceilalți mai proști decât el…

 • ... a scris la 29 martie 2018, 12:17   [#2]

  Tin minte cand era la TV Becali si zicea una alta. Pana a intrat pe fir Nicu Gheara, marele mafiot. Si s-a transformat Becali intr-un mielusel imediat.
  - Gig, acum vorbesc eu, da?
  - Da Ghita, iarta-ma!

  Si n-a mai zis nimic pana nu a fost intrebat. Oricum, aflasem dintr-o sursa oarecare ca Becali e doar o fatada a unor mari mafioti.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 29 martie 2018, 15:53   [#3]

  Pentru mine Becali e dovada supremă a faptului că nu trebuie să ai multă minte ca să ai succes. Vorba românului: prost să fii, noroc să ai…

  Ce mă deranjează? Chestia că Becali e privit de prea mulți români ca un model demn de urmat…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 1 aprilie 2018, 23:50   [#4]

  Cristos a înviat, prieteni. Pentru catolici, că ortodocșii mai au de așteptat o săptămână. De parcă Isus a înviat de două ori!

  De ce (Dumnezeule?) am pretenția ca societatea să se solidarizeze când papa Francisc și preafericitul patriarh al bisericii ortodoxe nu sunt în stare să cadă de acord? Ce mesaj transmite biserica dacă „mesagerii lui Dumnezeu” nu reușesc să cânte pe aceeași strună?

  Paștele mamii ei de treabă… Cristos a înviat! Aștept și învierea cetățenilor români…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 2 aprilie 2018, 13:57   [#5]

  Eu „comentez” și tot eu „răscomentez”. Ce naiba, ați adormit în papuci?

  Aaa! Înțeleg: n-aveți timp de prostiile mele. Sunteți ocupați cu chestii serioase..Vreți să trăiți bine fără să vă spuneți părerea?

  Condiția de argat vi se potrivește la fix…

 • ... a scris la 6 aprilie 2018, 20:02   [#6]

  Multumim, la fel, tizule.
  Nu dormim, insa mai usor cu blogurile de la o vreme. Parca nu mai e nici timp sa scriem, sa comentam, sa nimic.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 7 aprilie 2018, 16:26   [#7]

  Parcă nu mai e timp nici să gândim, darmite să scriem sau să comentăm, Francisc. Gândesc alții și în locul nostru… Noi suntem absolut nevinovați, mai curați ca lacrima din care s-a născut Făt Frumos.

  Nu ne pasă că „societatea” în care ne ducem zilele a luat-o pe arătură, condusă de „reprezentanții” ștampilați de o mare parte dintre noi. Nu ne punem de-a curmezișul în fața imposturii pe motivul că nu avem timp. Suntem prea „ocupați” cu traiul nostru de rahat ca să ne permitem luxul de a avea păreri.

  Ce să mai zic? Timpul, eterna problemă…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?