Ghinion, ţara s-a trezit din somn

proteste ASF asigurare RCA Ghinion, ţara s a trezit din somn

Ghinion, ţara s-a trezit din somn

Odată cu alegerile prezidenţiale din 2014, un slogan apărut pe internet a devenit celebru: “Ghinion, ţara s-a trezit din somn“. Iar eu, sunt unul dintre cei care nu o dată am spus că, poporul român este “un popor de mămăligă” care nu ia atitudine. Mă bucur să văd că, măcar o mică parte din acest popor “s-a trezit din somn” şi au înţeles că trebuie să ia atitudine împotriva acţiunilor idioate ale unor instituţii ale statului român, instituţii populate şi conduse de şpăgarii de serviciu ai României.

Iar ce mă bucura pe mine şi mai mult, este că protestatarii şi-au “îndreptat atenţia” către cei de la ASF, o instituţie în care şefii au salarii de sute de mii de euro pe an, salarii plătite din banii noştrii, ai celor care ne rupem spatele să muncim zi de zi şi în buzunarele cărora statul român şi-a băgat adânc mâna, pentru a risipi banii pe salariile uriaşe ale celor “protejaţi” de către politicieni şi pentru care s-a creeat câte o instituţie de acest gen (cum este şi ASF-ul) în care sunt trimise soţiile, fiicele, rudele şi prietenii politicienilor şi de unde aceştia încasează salarii uriaşe.

Câteva sute de oameni au ieşit să protesteze împotriva scumpirii RCA. Aceştia şi-au îndreptat protestele şi împotriva celor de la ASF, pe care-i considera răspunzători de aceste scumpiri şi în acelaşi timp îi acuză de înţelegeri cu societăţile de asigurări …

Categorie articol [ Auto / Moto, Stiri ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Ghinion, ţara s-a trezit din somn”

 • Severus
  ... a scris la 10 decembrie 2014, 22:12   [#1]

  Daca lumea crede ca nu o sa fie o gramada de scumpiri anul viitor, se inseala, plus ceva taxe inventate peste noapte sau mariri de taxe. Guvernul actual asta stie sa faca, promite mult, si pune biruri pe noi… ca nu cumva sa ne fie bine sau prea bine.

  Pe mine ma bucura enorm de mult ca aproape in fiecare zi vad la televizor arestari, de baroni si tot felul de oameni corupti pe la ministere, consilii judetene, parlament, etc. :dancing:

 • Vasile
  ... a scris la 11 decembrie 2014, 8:45   [#2]

  Pe cand demonstratii uriase pentru demisia plagiatorului Ponta?

 • ... a scris la 13 decembrie 2014, 10:43   [#3]

  Incet-incet romanii au inceput sa inteleaga imnul national al Romaniei, care totusi este cantat de 25 de ani…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?