Generatoare curent electric

Generator curent electric Generatoare curent electric

Generatoare energie electrică

Deşi suntem deja în anul de graţie 2015 şi te aştepţi ca anumite servicii să funcţioneze fără probleme, practica mi-a demonstrat faptul că este departe de a fi aşa. Şi mă refer aici la alimentarea cu energie electrică. În teorie, alimentarea unei clădiri cu energie electrică ar trebui să fie o banalitate, ţinând cont de faptul că acum există materiale moderne (cabluri, materiale izolatoare, de protecţie, echipamente electrice şi electronice moderne, etc) cu ajutorul cărora s-ar putea oricând creea o infrastructură modernă de alimentare cu energie electrică. Numai că, furnizorii de servicii din acest domeniu se pare că n-au auzit de ele, ori sunt prea preocupaţi cu “altceva” decât cu cu ce ar trebui să fie, respectiv să modernizeze infrastructura societăţii de furnizare/transport a energiei electrice.

Am păţit-o de multe ori pe propria mea piele, când am rămas fără alimentare de energie electrică şi în pofida faptului că am făcut o mulţime de sesizări către furnizorul de electricitate SC Electrica Furnizare SA, nimic nu s-a schibat nici până în ziua de astăzi. Motivele diferă de la un caz la altul: ba a crăpat nu ştiu ce transformator pe un stâlp, ba în urma unui accident s-a întâmplat ca un TIR să lovească taman stâlpul de la SC Electrica Furnizare SA, ba că în zona respectivă s-au construit foarte multe clădiri iar reţeaua electrică era sub-dimensionată, etc… Motive existau de fiecare dată, rezolvări însă, ba. Eu, clientul final, care plătesc un abonament, sunt obligat să suport consecinţele unui management extrem de prost al furnizorului meu de energie electrică…

Şi-atunci, care este soluţia? Soluţia este ca în astfel de situaţii, “să luăm taurul de coarne” şi să rezolvăm problema cu propriile noastre forţe. Iar asta înseamnă să avem o sursă alternativă de alimentare cu energie electrică, sursă la care să apelăm în situaţiile în care furnizorul de energie electrică este incapabil să menţină un serviciu funcţional.
Şi cum se poate face asta? Simplu, apelând la “ajutorul” unui GENERATOR DE CURENT ELECTRIC.
Generator curent electric 1 Generatoare curent electric

Generator curent electric 2 Generatoare curent electric

Noroc cu tehnologia asta nouă, care a evoluat fantastic în ultima vreme. Pentru că, aceste generatoare de curent electric au devenit tot mai performante, tot mai puternice, tot mai mici şi tot mai deştepte. Iar informaţii despre aceste generatoare de curent electric puteţi găsi pe siteul www.generatoaredecurent.info, inclusiv filmuleţe de prezentare a generatoarelor de curent electric.

De asemenea, cei de la SC Teo Mar Management SRL vând şi generatoare de curent electric marca KIPOR … Vezi aici: Generatoare curent Kipor
O gamă extrem de variată de generatoare de curent electric, pentru care se oferă 1 sau 2 ani garanţie (2 ani pentru persoane fizice şi 1 an pentru persoane juridice), generatoare automatizate, monofazice sau trifazice.
Un astfel de generator de curent electric este soluţia ideală pentru clădirile unde există probleme sau întreruperi de alimentare cu energie electrică. Indiferent că ţi-ai contruit o casă undeva la periferie ori că ai un birou sau un depozit la marginea oraşului în zona industrială, generatorul de curent electric este soluţia ideală pentru a te asigura că nu vei rămâne fără energie electrică.

Evident că întreg procesul poate fi automatizat astfel încât în momentul în care s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică, generatorul va porni automat şi va asigura în continuare alimentarea clădirii cu energie electrică. Drept urmare, luaţi “taurul de coarne” şi rezolvaţi-vă singuri problemele de alimentare cu energie electrică …

Generator curent electric 3 Generatoare curent electric

Categorie articol [ Advertoriale ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Generatoare curent electric”

  • Vasile
    ... a scris la 9 ianuarie 2015, 10:12   [#1]

    Perfect de acord cu dv., domnule. In plus, cand “beneficiez” de asemenea “servicii” (si la mine se intampla des), imi spun ca: nemtii de la EON au fost romanizati.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?